091029

Hej på er!

Jag är hemkommen från jobb och träning och ska nu avnjuta min torsdagskväll med en massa sysslor. Det ska duschas, packas, plockas och fixas lunch för morgondagen. Denna vecka har gått lika fort som alla andra då det redan är torsdag kväll och endast en halvdag på jobbet återstår. Imorgon är det ju dagen före alla helgons dag, vilket innebär att banken stänger klockan 13 och vi slutar 45 minuter därefter. Det är trevlig tycker jag, inte helt fel att få en större dos av fredag liksom! Visserligen ska jag även denna helg till mitt andra hem och till min pojke, det är ju trots allt där jag hör hemma. Det blir såklart lite mycket åkande fram och tillbaka, men det får man liksom stå ut med för att få träffas den lediga tid man har.

Igår kväll var jag hemma hos Matilda där hon och jag bakade scones tills Micha kom från sitt jobb. Jag tycker det är så himla mysigt att äta scones och dricka te med tända ljus och trevligt sällskap. Att det sen är himla gott skadar ju inte.




Ha det nu så bra så hörs vi snart igen! Tjing!


Torsdagsfika

 




Det hör till torsdagen och idag var det min tur att springa till Hemköp och köpa lite gott att mätta magen med. Det blev plommontomater, sharonfrukt, lönnebergaskinka, ost, juice, bröd och lite kex. Självklart kaffe till det.

Scary sis

Lillasyster skrämde livet ur mig förut, shit vad rädd jag blev! Jag såg något skymta i fönstret när jag skulle in i mitt rum, stämde av och konstaterade att ingen var där. Det var väl katten tänkte jag. Men oj så fel jag hade. Plötsligt kände jag något på min rygg och blev verkligen vettskrämd. Någon som tyckte det var desto roligare var såklart syrran som inte kunde sluta skratta på en bra stund åt mitt hjärtskärande skik. Gahh, men visst lite roligt var det kanske såhär i efterhand.
































Så söt, men skenet bedrar...

Black pants

Dessa fina svarta från Lindex får gärna flytta in i min garderob. Jag tycker det är snyggt med den löst sittande lite haremliknande stilen på byxor. Dessutom behöver jag fylla på min byxgarderob i jobbrelaterat syfte. Vi får se om de blir mina en vacker dag.


399 kr Lindex

Något inbyggt?

Här hade jag ju tänkt unna mig en söndagskväll i tv-soffan helt i lugnan ro... Men vad gör jag? Jo förstår ni, jag sätter igång och styr med allt annat. Tvättar, stryker, packar, plockar i köket, diskar lite och alltså allt annat än att bara göra ingenting. Är det något inbyggt som sätter igång per automatik tror ni? Något som gör att jag helt ofrivilligt sätter igång med tusen hushållssysslor på en gång och inte kan sluta.

Det finns inget svar på detta mysterium, men nu ska jag i alla fall tända några ljus så får vi se om det går bättre att koppla av och slå sig till ro i soffan. Ciao!

Helg i goda vänners lag

Helgen har varit bra, men har som vanligt gått alldeles för fort! Jag är kvar i Linkan för jag hade inte orken att åka hem ikväll, istället hoppas jag på att vara pigg som en mört imorgon bitti då jag ska upp och köra bil till viken. Japp, det blir en tidig måndagsmorgon, men hellre det än att ge sig iväg en söndagskväll. Jag tycker det är så skönt att ha hela söndagen i Linköping och inte behöva stressa iväg på söndagseftermiddagen. Istället blir det lite lugnt och skönt söndagsmys uppkrupen i soffhörnet kvällen till ära.

Igår kväll hade Jonas ett helt kompband på besök här i huset, det var hans tur att arrangera fest bland killarna i kompet i orkestern. Jag hade istället trevlig på annat håll hemma hos Vickan tillsammans med henne och Madde. Vi lagade tacos, pratade massor och sneglade lite på tv:n emellanåt. Mysig kväll!




Idag på förmiddagen cyklade Josse och jag ner till stan och Espressohouse för att fika. Vi blev sittande där i mer än två och en halv timme med varsin chailatte och chokladmuffins/kladdaka och pratade om det mesta. Söndagen är den perfekta dagen för att bara umgås med sina nära och kära, fika och bara ta det lugnt och njuta av ledigheten. Dessvärre kan den där söndagsångesten smyga sig på ibland, men den ska man bara försöka ignorera. Efter fika blev det matlagning med Jonas och ett avsnitt av Californication. Underbar serie!

Nu ska jag dra mig från datorn och slå på tv:n istället. Njut nu av denna veckas sista kväll och försök att bortse från den där rackarns söndagsångesten!

In this moment

Nu blir det hemlagad mat som tillhör en av mina favoriter som Jonas och jag lagar. Currykycklinggryta med morötter, broccoli och jordnötter. Gott!




Update: Receptet efterfrågades så här kommer en egen liten förklaring på hur jag gör eftersom jag inte följer något specifikt recept;

Ta två kycklingfiléer som du skär i småbitar och bryner. Skiva 2-3 normalstora morötter och lägg dem i stekpannan tillsammans med broccolibuketter i valfri mängd. Låt kycklingen och grönsakerna stekas så att grönsakerna blir lite mjuka. Häll sedan i en burk med kokosmjölk och någon deciliter Milda mat extra och låt koka ihop. Häll i jordnötter efter eget tycke och smak. Kryddar gör du med curry, cayennepeppar, chilipulver, örtsalt och spiskummin. Ät tillsammas med ris. Hoppas det smakar!


House

Vi kör på serie-maraton här i huset denna gråa lördag. Vi såg två avsnitt av House igår kväll efter att idolerna hade gjort sitt, och har sett två avsnitt idag på förmiddagen. Nu blir det att ännu en gång slå sig till ro i soffan, framför Californication eller Dexter denna gång, med en kopp te och varsin Delicatoboll. Sen tror jag vi hade lite mer House beta av. Jag gillar´t!

Visst är han charmig, den där House!

Animal tee

Jag skulle vilja skaffa mig en tröja eller t-shirt med djurtryck. Har dock inte hittat någon som har fallit mig i smaken. Den här hittade jag inne på Lisaplace, men den var köpt second hand så jag har inte så stort hopp där. Man skulle kanske rota runt i gamla kartonger fyllda med kläder från förr för där misstänker jag att det kan finnas ett och annat djurtryck. Problemet att kläderna är storleken mindre kan dock uppkomma då...

 

Den här från Cubus kanske jag ska ta en titt på. Gillar även dessa från Edun + Dazed & Confused




Extra allt

Imorgon är det fredag! Jag kommer inte hinna med att blogga något mer idag så jag passar på att påminna er om detta faktum redan nu. Trevlig att veckans bästa dag infaller redan imorgon! Jag ska jobba till fyra-tiden och sen sätta mig på tåget mot Linköping. Sedan blir det fredagsmys till 100%! Vi har planerat in pizza extra allt, Idol och serie-maraton. Hur som helst blir det härligt med helg och att få komma hem till J och lägenheten!


Visst ser det rätt gott ut?

 



Långdag

Hej! Jag är nyligen tillbaka från min lunch. Idag blev det Keldas soppa Mediterranean Tomato som faktiskt var riktigt god och kan rekomenderas. Jag tycker Keldas soppor är toppen att ha till lunchen. Idag tog jag med mig ett kokt ägg, en tomat, kidneybönor och en macka som tillbehör. Det är himla skönt att slippa ordna med morgondagens lunch på kvällarna och då väldigt smidigt att köra på Keldas soppor.


Dagen idag bjuder på långdag på jobbet med mellanmålsfika och trevliga arbetssysslor. För tillfället håller jag på med ett övertagande av en kund och det är mycket att styra med kan jag lova, med samtidigt väldigt roligt! Jag gillar jobbet bäst då jag har många ärenden på mitt bord, det är då tiden går fortast och då kan jag välja att syssla med det jag känner för för stunden. Att sedan hoppa in i kassan då och då är bara trevligt för att då få lite variation och dessutom får träffa fler kunder. En trevlig och glad kund kan vara det det som gör dagen liksom!

Efter dagens jobb blir det kombinationspass med core och step. Det har blivit duktigt med träning den här veckan. Sedan på kvällskvisten blir det lite mat, dusch, packning för Linkan och förhoppnigsvis, om det hinns med, en film med familjen. Hoppas ni är pigga och glada trots allt det gråa och blöta utanför fönstret! Tjiing!

Marknadskarameller

Nu fick det här bli ett supersnabbt inlägg för jag råkade visst fastna lite på facebook och om bara någon minut börjar Bonde söker fru. Mysigt program tycker jag. Sedan är det True Blood lite senare som jag såklart inte kan missa. Onsdagar har visst blivit min tv-kväll, men får självklart hård konkurrens av fredagens tv-tablå. Idol är ju svårtlaget.

Nej, men nu måste jag visst dra mig härifårn. Det får bli lite marknadskarameller framför tv:n idag för vi har nämligen haft "knallemarknad" här i viken. Hela stan var full av stånd, till och med min cykelparkering var occuperad. Men, men marknadskarameller är ju inte varje dag man får stoppa i magen så det ska vi inte klaga på. Förövrigt är jag helt slut i kroppen, och då främst i armarna, efter veckans andra boxpass.

Inte helt fel...


Hoppas ni också får en mysig onsdagskväll!



Skakis efter dagens boxpass

Idag efter jobbet var det i vanlig ordning mat hos farmor och Bosse. Det är verkligen hur bra som helst (och gott) att få mat hos dem varje måndag. Vardagslyx! Mätt i magen var nästa stopp på Träningsvärk1 där det tränades core och box med Malin. Man skulle kunna säga att jag har kommit in i nya vardagsrutiner med jobb och träning nu när jag bor här i viken. Som tur är gillar jag rutiner. Jag är nog en tjej som trivs bra med dagliga rutiner, framförhållning, planering, listor och allmän ordning och reda omkring mig! Men visst kan lite spontanitet vara trevligt som omväxling! Hur som helst skulle jag komma till att boxpasset var riktigt hårt idag, men också galet skoj! Träning blir som bäst då den är hård och rolig, den kombinationen är oslagbar. För tillfället tycker jag att box är den roligaste träningsformen. På onsdag är det dags igen, bäst att köra på medan jag gillar´t! Och visst är det lite komiskt hur skakis man blir i händerna efter ett pass!


Nu ska jag slå en pling till min andra hälft, sen blir det nog läsning och nattedags.


Lite gott, smått och annat bra

Som sagt blev det en tur på IKEA och Ikanohuset i lördags, mer hade vi varken tid eller ork med. Jag var inte speciellt shoppingsugen i helgen och hoppade faktiskt över stan som var tanken att vi skulle ha avverkat idag egentligen. Det blev i alla fall lite nödvändigheter som införskaffades under lördagen.



Självklart ett paket med Delicatobollar från Ikea, det hör ju liksom till när man besöker Kamprads palats. Dessutom en liten överraskning till älsklingen i form av hans favoritbakelse i en liten söt ask.


Påfyllning av underbart doftande ljus


Fina lycktor att tända i höstmörkret


Boots som jag är himla nöjd med! Från Skopunkten


Nu blir det promenad och sen är det dags att ladda betterierna för en ny vecka.
Kram och god natt på er!




Så var det söndagskväll igen

Hej söndag!

Shit vad läskigt fort helgen har gått! Det känns som att jag inte riktigt har hunnit med att bara sitta ner och ta det lugnt utan jag har varit på språng och igång från morgon till kväll. Jag, mamma och Elin tog bilen upp till Linköping på lördagsmorgonen och kom för några timmar sedan hem därifrån. Däremellan har det varit IKEA, lite shopping, matlagning, Niklas Strömstedt, en natt i min egna säng, frukost, simhall, mat igen och sedan bilfärd till viken. Ja, vad var det sa - inte en lugn stund denna helg. Men trevligt har det varit!

Konserten med Niklas var faktiskt bra. Jag kom dit helt utan förväntningar då jag som sagt inte lyssnat på honom och följde med som sällskap till mamma. Det var en väldigt fin stämning med en nära kontakt med publiken. Han hade med sig en ung tjej som var jätteduktig på både sång och alla möjliga instrument samt en kille som också var väldigt duktig och hade världens inlevelse med musiken. Även om jag inte själv är ett fan av Niklas gillade jag den stämningsfulla musiken, de fina texterna, den fantastiskt duktiga och söta tjejen, gitarrspelet, alla udda instrument och det roliga mellansnacket mellan låtarna. Det var en jättemysig kväll tillsammans med mamma, det borde vi se till att ordna oftare!

Nu ska jag ta en liten kvällsfika med familjen ner i tv-soffan. Lite senare ska jag visa er vad som inhandlades i helgen. Later!

091016

Hej!

Mina inlägg har lyst med sin frånvaro här i bloggen den här veckan. Men jag har helt enkelt inte haft någon inspiration som har gett mig lusten att skriva något.

Veckan har bestått av jobb, lite övertid, träning onsdag och torsdag samt lugna hemmakvällar framför tv:n med familjen. Idag eller imorgon ska jag dock bege mig till Linköping. Den här helgen får mamma och lillasyster dessutom följa med. Jag ska nämligen följa med mamma på Niklas Strömstedt på Konsert och Kongress på lördag kväll. Hon gillar honom och även om jag inte lyssnar på hans musik så kan jag tänka mig att det kan bli en härlig stämning med Niklas stämma och en aukustisk gitarr i hans knä. Resten av helgen blir det förmodligen badhuset, lite shopping och IKEA-besök. Jag har en känsla av att helgen kommer att svischa förbi ännu fortare än vanligt bara för att jag känner att jag skulle behöva lite extra ledigt just nu. Bara en dag eller så för att inte göra någonting, det skulle uppskattas. Känner dessutom en enorm längtan efter att ge mig ut på en resa, det vore verkligen det optimala nu när Sverige blåser bort i den isande nordanvinden. Det var alldeles för länge sen jag var ute på resande fot. Jonas, jag tror vi måste styra upp något här!

Trevlig helg mina vänner!

Casio

Jag är sugen på att skaffa mig en ny klocka. Jag börjar tröttna lite på den jag har och dessutom är det alltid kul att kunna varva med något. Jag är inne på en Casio i retromodell. Jag tycker dem är himla fina faktiskt, frågan är bara om det ska bli en silver- eller guldfärgad... hmm?





Vilken av snyggingarna ovan föll er bäst i smaken? Alla finns på Cocoo och säljs för 395, 595 respektive 525 kronor.

En nattsvart dag

Igår orkade inte farfars hjärta längre, han somnade in och tog sina sista andetag i sin säng på Tjustgården. Han har varit dålig en period nu och det var inte helt oväntat att den här dagen skulle komma. Men hur väntat det än var så är det fruktansvärt jobbigt när det väl händer.

De sista åren har farfar varit lite dement. Det kanske låter märkligt, men jag tycker inte att hans tillstånd var så hemskt ändå. För ungefär tre år sedan, då jag hade träffat Jonas, kom jag på tanken att ta en promenad och gå och hälsa på farfar så han fick träffa min nya pojkvän. Det var första gången jag insåg att farfar började bli dement. Han kände inte igen mig och frågade vem jag var. Det kom som en chock för mig och jag minns den känslan så väl. Förmodligen var det kombinationen av att jag kom oanmäld tillsammans med en för farfar obekant människa, utan resten av familjen, som gjorde att han inte kände igen mig. Det har varit gånger då han kände igen oss, men sekunden efter frågat vilka vi var. Ändå var han under hela den här perioden världens charmigaste farfar; glad, pratsam och bekymmerslös. En gång i somras när han var hemma hos oss och fikade på vår altan frågade han mamma om hon kunde skjutsa hem honom, men sekunden efter utbrast han; "Nej, men jag har ju cykeln idag!". Då var han 91 år gammal och satt i rullstol. Det verkade som att han gick tillbaka i tiden och liksom trodde att han var 30 år yngre än vad han faktiskt var. På ett sätt tycker jag det är ganska fascinerande och lite charmigt, men såklart även tragiskt.

Farfar var en underbar människa och jag önskar jag hade lärt känna honom bättre. <3

En bra helg

Jag har haft en jättefin helg här i Linköping. För tillfället, liksom varje söndag, är Jonas iväg på rep med Lithe Blås så jag passar på att uppdatera er lite. Jag ska ta tåget hem tidigt imorgon bitti så jag har söndagskvällen kvar här i Linkan. Det är faktiskt himla skönt att ha hela söndagen här uppe och inte behöva känna sig stressad för att man ska med ett tåg en viss tid på eftermiddagen/kvällen. Visserligen blir det lite tidigt på måndagsmorgonen, men jag räknar med att kunna sova en blund på tåget (och få med mig väskan den här gången, haha).

Här kommer lite bilder från gårkvällen då Josse och Erik var hemma hos oss. Det blev fotboll (med sämsta resultatet), sällskapsspel, några glas vin (öl för grabbarna) och underbart god marängsvisch. Sammanfattningsvis en riktigt trevlig kväll!









Idag blev det en välbehövd sovmorgon för vår del. Sedan har vi varit på stan och fikat med Alma på Espressohouse. Självklart blev det en chailatte! Det fanns en hel del att prata om för jag har inte träffat Alma sedan sommaren. Bättring på det!






Nu sitter jäg här och gäspar och överväger att gå in och sätta mig i tv-soffan med en kopp te och några clementiner, tända några ljus och svepa in mig i en filt. Kombinerat höst-och söndagsmys med andra ord.

Lördagsbestyr

Anländ i Linköping och jag är i full gång med hushållssysslorna. Imorse var jag uppe före Jonas och bakade scones. Så underbart gott det är med nybakat till frukost! Jag gillar verkligen att fixa det där lilla extra när man har tid på helgerna.




Fram tills nu har vi storstädat lägenheten, jag vill ju ha det rent och snyggt omkring mig. Blev lite irriterad när jag måste komma upp hit och ta tag i saker, men samtidigt förstår jag att J har ont om tid i veckorna, och att storstäda en trea ensam tar sin tid. Det är konstigt, men jag känner liksom för att greja och ordna med lägenheten nu när jag kommer upp hit, även att det bara är för en helg. Jag är dessutom sugen på att skaffa en massa nya inredningsdetaljer som lycktor, kuddar, filtar och annat som piffar upp. Men eftersom jag inte bor här i veckorna känns det lite dumt att gå och handla en massa nytt nu. Imorgon blir det troligtvis en liten tur ner mot stan då vi även ska träffa Alma över en fika, får se om jag ändå inhandlar något då.

Nu ska jag ta mig en dusch efter städningen. Sedan ska vi gå ut med Schimpo en sväng och därefter fixa mat. Ikväll kommer Josse och Erik hit för att se på fotboll, spela sällskapsspel och bara hänga lite.

Ciao!


Härliga fredag

Nu har vi precis stängt banken för dagen och veckan, sen återstår bara en knapp timme innan jag ska ta språnget mot tågstationen och helg! Härligt med fredag och allt vad det innebär! Ikväll ska Jonas och jag laga tacos, se på idolerna och kanske på någon serie. Det har kommit nya avsnitt av både Dexter och Californication; två av mina favoriter. Det blir med andra ord riktigt fredagsmys!

Jag stoppade nyss i mig en clementin (eller vad de nu heter) och det var riktigt gott kan jag lova! Clementinsäsongen är här och det är jag glad för. Kanske att jag laddar upp med några inför fredagsmyset! Ha nu en underbar fredag!

Jobb och kalas

Grattis till lillebror (Adam) som fyller år idag! Eller han är ju inte så liten längre (men såklart fortfarande lillebror), han har ju bara ett år kvar tills han fyller myndig. Ikväll har vi haft kalas här hemma och ätit tofvehultare, tårta och annat gottigt. Många jag känner poängterar att vi "alltid" har kalas i min släkt. Jag tror att det beror på att vi är många kusiner och dessutom har den större delen av släkten i viken. Som tur är gillar jag våra släktkalas, det är ju trots allt då man får chansen att umgås med släkten, för det händer ju inte varje dag annars.

Förutom kalasat har jag jobbat långdag idag med torsdagfika och hela köret. På lunchen mötte jag upp Matilda på Gusto. Det blev pasta med en blandning av bacon, blåmögelost och parmesan för min del och en höstig soppa för Matildas.






Nu är det på tiden att jag sätter igång att packa väskan inför helgen för imorgon direkt efter jobbet sätter jag mig på tåget mot Linköping.

Sov gott när det är dags!


Vill ha helg nu

Hej onsdag!

Halva veckan gången och lillördag idag, inte illa det. Jag jobbar och står i och har dessutom planer för både eftermiddagen och kvällen. Direkt efter jobbet ska jag träffa Jens över en fika på People. Sedan är det dags för ett boxpass med Malin. Jag har varit ordentligt duktig på träningsfronten den här veckan. I måndags blev det core och cykel, igår afroyoga och idag box som sagt. Sedan är det min tv-tittarkväll. Synd bara att det inte är Idol, man hade ju börjat vänja sig vid att det var dags att slå på tv:n klockan åtta varje vardag. Men, men Bonde söker fru, Oskyldigt dömd och True Blood duger bra det med.

Idag på lunchen, mätt efter en matlåda med farmors fantastiskt goda rotmos, tog jag en liten tur på stan. Jag har som sagt nästan alltid en stund över på lunchen så då brukar det bli en liten promenad eller en titt in i någon butik. Idag fick jag med mig både det ena och det andra. Det blev en tunika till mig själv från H&M (jag är visst inne i en basplaggsperiod nu), en present till Adam som fyller år imorgon och lite hårprodukter. Bra och nyttiga köp.

I helgen ska jag åka till Linköping igen, det var några helger sedan nu så det ska bli jätteskönt att komma upp till lägenheten. Jag längtar massor - till Jonas, till Linköping, till fredagsmys med Idol och tacos, till serierna som vi ska se, till Schimpo, till att bara ha en lugn och skön helg hemma. Som tur är är det ju bara två dagar kvar på den här arbetsveckan!

Tjiing och glad onsdag!




Christian the lion

Goddag på er!

Veckan är i full gång och jag har som vanligt mycket att stå i efter jobbet. Idag är det afroyoga som är inplanerat och som jag har lyckats dra med mig mamma på. Men först ett litet inlägg från mig till er. Har ni sett det här klippet med Christian the lion? Så underbart!



Ser ni vilken lycka, man blir ju alldeles tårögd! Jag vill också ha ett eget lejon när jag ser det här, han är ju hur go som helst (men aningen stor kanske)! Historien bakom är alltså att på 60-talet köpte några australienare ett lejon på Harrods som växte upp hos dem. Såklart växte lejonet och blev tillslut för stort för att ha kvar och därmed släppte de ut honom i vildmarken i Afrika. Ett år efteråt bestämde de sig för att "hälsa på" sitt gamla husdjur och fick då det här bemötandet. Som en liten kisse, men ändå inte.

Nu ska jag göra mig redo för lite träning. Ha en fin tisdagskväll!



Uppiggande

Kvällen är här och nu börjar snart en ny vecka igen. Jag har varit på träning ikväll. Jag hann dock bara med step, men det var riktigt uppiggande. Jag har varit på lite halvdåligt humör hela helgen. Kanske att det beror på det tråkiga vädret, men såklart är det flera saker som har inverkan på hur man mår för stunden. Hur som helst kände jag inte alls för att bege mig till träningen idag och jag var inte heller ett dugg pepp inför en ny vecka. Jag kände att jag bara ville att det ska bli helg igen så jag får åka till Linköping. Men tur var väl det att jag tränade för vips så var mitt dåliga humör som bortblåst. Jag till och med fick känslan av att det skulle bli roligt att jobba imorgon, träna imorgon kväll och av att längta till den kommande veckan. Se vad lite träning kan göra!


Helgen

Hej söndag!

Jag är lite trötter idag efter en rätt sen kväll med tjejerna igår, och envis som jag är ville jag inte sova för länge nu på morgonen. Jag gillar inte att sova bort den lediga tid jag har nu på helgerna.

Den här helgen har varit lite sådär måste jag säga, allt har inte riktigt blivit som jag tänkt mig, men så blir det ibland. I fredags blev det en lugn kväll i soffan med familjen. Vi såg först på Idol och därefter på Män som hatar kvinnor. Bra film, men jag gillar boken mer då det alltid utesluts så mycket i filmerna. Jag har kommit på att det är bättre att se filmen först och läsa boken sedan.

På lördagen blev det lite sovmorgon med Jonas. Framåt eftermiddagen var det kalasdags för kusinerna som fyller år i dagarna. Det blev mycket godsaker som ramlade ner i magen och inte nog med det så åt Jonas och jag plankstek hemma hos hans familj efteråt. Kvällen spenderades sedan med tjejligan hos Micha. Det blev mycket prat och lite tv-tittande och en jättemysig kväll då vi var samlade alla fyra. Det händer ju inte alltför ofta nu när jobb och skolor har dragit igång och det är alltid lika kul när vi ses!


En fin bild på tjejerna (2007)


Nu ska jag åka till Jonas. Vi ska ta en tur till Lager 157 och sedan gå en promenad innan det är dags för honom att återvända till Linköping. I eftermiddag blir det förmodligen en fika hos mormor, man får ju inte glömma att det är kanelbullens dag idag! Ikväll blir det lite träning också, core och step är planen.





Ha en fin söndag!




Mina Idoler









Så underbara alla tre! Tove med sitt alldeles egna uttryck och härliga charm, Mariette med sin fantastiska musikalitet och skickliga scenframträdande och Erik med sin härliga röst i den lilla kroppen. Igår tycker jag att programmet var lite sådär, men Tove och Mariette var i alla fall bra. Dessutom har jag börjat gilla Caroline mer nu, men hon är ännu ingen favorit. Men sen kan man ju undra hur juryn tänkte med sina wildcards? Var det ens deras val eller har tv4 varit med och bestämt där? Hur kunde de välja Camilla framför t.ex. Clara och Moa? Hur kan man ens komma på tanken att göra Hallelujah till en uptempo låt? Misshandel var ordet.


091001

Första oktober idag mina vänner. Tiden flyger som sagt iväg och snart är det jul och grejer. Det ni! Idag är det deppväder ute. Regn, blött och jättetrist, fy alltså! Jag jobbar som vanligt och nu har jag förflyttat mig från kassan lite längre in i lokalen här på banken. Dock har jag inte riktigt fått in flytet än känner jag. Jag har ju inga egna kunder och har därav lite dåligt med sysslor för tillfället. Men med tiden kommer det nog komma igång ska ni se. Imorgon har jag till och med ett inbokat möte med en lite familj, spännande! Nu är det snart torsdagsfika och sedan börjar dagen lida mot sitt slut. Idag blir det träning med Malin och sedan ska jag självklart se Idol när det är dags. Igår var det ju Erik som var stjärnan, jag bara älskar hans röst!

Ha en bra dag!

RSS 2.0