Lilla svarta

Den här fina klänningen kom hem i brevlådan idag. Jag beställde den från Asos för ett tag sen. Det var första gången jag beställde från därifrån och det fungerade bra tycker jag. Dessutom ser klänningen faktiskt ut som på bilden. Jag gillar särskilt skärningen i ryggen!




Tillbaka

Heej! Det var inte igår, bloggen har tyvärr inte blivit prioriterad den senaste tiden. Jag har haft hur mycket som helst att stå i och ändå tycker jag att tiden inte räcker till. Jag ska försöka skriva lite oftare, men när jag känner att jag har tid.

Det har blivit vår på riktigt, och näst intill sommar vissa dagar. Det är helt underbart! Nu har det varit lite regning i några dagar, men till helgen ska det tydligen bli bra igen och det gillas.

Hmm, vad har jag haft för mig då? I helgen var det SOF - studentorkesterfestival i Linköping. Jag var där torsdag och lördag och hade det himla trevligt. Helgen innan (söndag till måndag) var jag i Stockholm och hälsade på Carro och Alex, alltid lika trevligt. Anledningen att jag var i huvudstaden var dock en intervju på Ernst & Young för ett utbildningsprogram som heter Talent Training i höst. Och gissa vad? Jag kom med! Sen har jag såklart plugget och jobbat en hel del, full fart med andra ord! Självklart har jag haft massa andra trevligheter för mig också, men det skulle nog ta en stund att gå igenom. Jag kan försöka lägga upp lite bilder då och då, har ju lite att ta igen ;)





Idag fyller Lilly 1 år, grattis till henne! Tiden går som sagt foort! Bilden togs förövrigt i söndags då vi var på besök i Örtomta. Det blev grillning till lunch och meck med bilen.

Återkommer, ha det fint!



RSS 2.0