Jag vet, det var länge sen...

Hej hej!

Jag vet inte om det finns någon vettig ursäkt, men jag är medveten om att jag inte riktigt har prioriterat att skriva något i den här bloggen på några veckor. Men mitt liv består just nu av plugg, plugg och åter plugg i princip så det är väl av den anledningen som inläggen har uteblivit. Det är mikron jag får skylla på... inte mitt fel att den kursen har tagit över mitt liv den här månaden. Jag har både skrattat och gråtit under den här perioden. Skrattat åt hur löjligt mycket jag har att göra och hur dum man känner sig när man inte fattar någonting, och gråtit för att jag har varit så hyperstressad och pressad att ligga i fas. Men så har jag ju Jonas som tar hand om mig och lugnar ner mig litegranna.


Jag ska försöka bättra mig med inläggen, jag lovar!

I fredags var Jonas och jag hos faster Zandra och Patrik i Norrköping. Dammiddagen i alla ära, men det var riktigt trevligt att träffas för det var ett bra tag sen sist. Ytterligare en sak det får bli bättring på alltså, vi bor ju trots allt inte så långt ifrån varandra. Det känns som det var igår vi fick reda på att de ska ha barn, och nu är det knappt en månad kvar! Tiden går så galet fort nuförtiden!

Nu ska vi äta hallonpaj. Idag har jag nämligen lagt plugget åt sidan för att baka lite paj! Jag måste nog trappa ner lite och inte ha så stor press på mig själv...

Puss och hej!

RSS 2.0