Sex On Fire

Finally friday my fellows!

Hur avnjuter ni er fredagskväll? För min del blir det musik, pizza och hemmamys. Det är precis det jag känner för den här fredagen - inte styra upp något, inte för avancerat och alldeles lagom lugnt och skönt efter en arbetsvecka. Carro skulle titta förbi en sväng också, hon var sugen på att leka lite med kissebäbisarna (har jag glömt att nämna att vi har tre småttingar till? Jodå, nu är det en till kattmamma i huset). De är ju så söta så man dör! Jag ska nog bjuda Carro på lite glass med jordgubbar också.

Det blev alltså ingen stuga idag, utan vi åker dit imorgon förmiddag istället. Mysigt. Jag har inte varit där på nästan hela sommaren och jag känner att jag behöver lite egentid. Det skulle ju heller inte skada om solen ville visa sig lite mer så jag kunde spendera några timmar på vårt alldeles egna badberg .

I eftermiddag har jag suttit här och lyssnat på en massa Kings Of Leon. Så himla bra. Lyssna på covern på Use Somebody, jag vill också kunna sjunga sådär om man säger så. Och låten Sex On Fire är ju bara så bra. Jag får sådana här dagar då jag fastnar i musikens värld, lyssnar och tänker. Jag gillar´t.




Sex On Fire, Kings of Leon


En fin cover på Use Somebody


Njut nu av er fredagskväll och ha en trevlig helg. Tjiing!

En beställning ändå

Hej på er!

Jag har såklart bläddrat igenom H&M-katalogen för hösten, men till en början hittade jag inget speciellt. Nu ser jag dock att onlineshopen har fått in lite nytt idag och då hittade jag ju några snyggingar. Det får nog lov att bli en liten beställning ändå.









Nu ska jag straxt åka till Jonas. Vi hade först tänkt gå på Harry Potter men sköt upp det till söndag så vi slipper stressa. Men nu kommer vi istället inte på vad vi ska hitta på, ingen av oss verkade så pigga på något. Det är en grå dag med andra ord och man har inte ork till mycket. Förmodligen blir det någon film och kanske något gott att tugga på.

Trevlig kväll!


Lillördag

Javisst, idag är det lillördag och det ska firas med middag på någon restaurang i stan med mina flickevänner. Jag sitter redo att bege mig inåt stan med min cykel, men väntar in rätt klockslag. Idag har det såklart varit jobb. Det känns alltid lika bra när onsdagen är avklarad, då känns helgen liksom ganska nära. Förmodligen blir det stugan i helgen. Jag har inte varit där sedan midsommar så nu är det verkligen på tiden. Det är så skönt och avslappnande att vara där!

Nu är det dags för mig att kila. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Kram



















Ikväll blir det middag med de här brudarna!


Update:
Bilder från kvällen finns på Matildas blogg.

Inlägg utan passande rubrik

Tjoho!

Nu är tisdagens arbetsdag över och jag sitter här hemma vid datorn och kelar med den lilla kattbäbisen som vi har kvar. Hankatten är såld, men den andra lilla krabaten, en lite tjej, är kvar hos oss ett tag till. Vem vet hur länge, har man en kattfarm innan skadar det väl inte med lite tillökning? Hon spinner i princip så fort man tar i henne och helt plötsligt känner man hur någon med klor klättrar upp på ryggen. Aj, aj, men ack så söt hon är!

Nej nu ska jag kanske stoppa i mig lite mat, det blir nog mackor med kantarellstuvning idag. Sedan ska jag ge mig ut i löparspåret är tanken.

Trevlig kväll!

Nytt i garderoben

De här två tröjorna var de jag köpte i Linköping i lördags. Båda grå, men den ena stickad och den andra randig. Jag gillar båda mycket. Vardagströjor kan man aldrig få för många av och dessa blir perfekta till hösten. Båda kommer från Gina. 199, respektive 149 kronor fick jag punga ut för dem.



Girls night out

Sommar, lördag, löningshelg och fyra peppade tjejer - vad passar då bättre än en girls night out i Västerviksnatten? Det var vi fyra; Josse, Micha, Matilda och jag som startade kvällen i Michas lägenhet. Det blev vin, massor av prat, lite skvaller, många glada miner, lite kortspelande och självklart en del photo shoots. Sedan blev det dags att dra sig neråt stan där det blev lite Simson och Palladium när tiden var rätt. Skoj med dans och en mycket rolig kväll med mina tjejer!










Jag hoppas vi hinner med fler sådana kvällar innan sommaren är slut. Det är synd att somrarna alltid ska gå så attans fort. Jag har hur mycket planer som helst varje år, varje sommar, men man hinner ju inte med hälften. Hur som helst är det alltid lika trevligt att umgås med tjejkompisarna, det borde ske betydligt oftare!

Puss på er!

Mat i magen

Nu behövs det allt lite mat i magen, jag har inte ätit något sedan frukosten (visserligen en sen sådan). Omelett är det som ligger på tallriken. En med mycket grönsaker och lite skinka och ost. Mumma.




Efter lite mat ska jag uppdatera er om gårkvällen då det var utgång med mina flickor. Later!

Home sweet home

Nu är helgen snart över, igen. Jag skulle önska att helgen varade i tre dagar och att arbetsveckan kortades ner till fyra dagar. Det skulle vara den perfekta veckan! Men sådant önsketänkande är ju just bara det - önsketänkanade....

Som sagt var Jonas och jag på en snabbvisit i Linköping fredag till lördag. Efter jobbet i fredags köpte vi en påse nötter, tog bilen och åkte iväg. Väl framme i Ryd blev Hemköp det första stoppet då vi skulle handla något att äta till kvällen. Hemma i lägenheten intog vi balkongen där vi satte oss och åt mat i kvällssolen. Det blev lite lättare plockmat i form av grillad kyckling, sallad, coleslaw, potatissallad och frallor. Senare på kvällen såg vi på Slumdog Millionaire som var riktigt bra. En mysig kväll.

Lördagen inleddes med en promenad och köp av nybakat bröd. Vi dukade upp frukost på köksbordet och åt frallor med grönsaker och mjukost. Sedan spenderade vi eftermiddagen på stan. Det blev ett inköp av två tröjor för min del och två skjortor för Jonas. Såklart blev det dessutom ett besök på Bosses glassbar. Premiär för min del faktsikt. Det var gottigt .

Det var så himla skönt att komma hem till Linköping, till vår egna lägenhet som jag stolt kan kalla för hemma. Det kändes verkligen att det var mitt hem, där jag har mina saker och där jag trivs allra bäst. Nu menar jag inte Linköping i sig, utan snarare vår lägenhet där allt som är mitt finns. Det är inte ofta man upplever den känslan, men tack vara att jag har bott hos föräldrarna nu i sommar uppskattar jag mitt eget på ett annat sätt.


Borta bra, men hemma bäst som man brukar säga.

converse

Ja, det skulle sitta fint med ett par nya Converse. Jag är inne på ett par svarta i låg modell. Jag ska spana efter ett par i Linköping, men jag tror dessvärre att det får bli en postorderbeställning eftersom jag inte brukar kunna ha vuxenstorlekarna som finns i butik. Tro det eller ej, men storlek 36 i Converse är alldeles för stora för mina små fossingar.




Snart helg!

Hej på er!

Veckan har gått lika fort som vanligt, vi är redan inne på tordag kväll och det är bara en arbetsdag kvar den här veckan. På jobbet har det varit några hektiska dagar, idag var det dock lite lugnare. Men imorgon, då det är löning, är det nog full fart igen. Som tur är går tiden fort när man har mycket att styra med, och ju snabbare morgondagen går desto fortare får jag helg! Jonas och jag ska ta en tur till Linköping imorgon och sova där över natten. Vi ska titta till lägenheten, hämta post och sen ska vi såklart göra stan på lördag, yay! Jag måste erkänna att jag är aningen shoppingsugen! På lördag kväll blir det fest med dem finaste flickorna i viken! Härlig helg med andra ord, det finns mycket att se fram emot.

Större delen av den här veckan har jag bott i Jonas föräldrars hus. Igår gjorde vi galet god tacopaj och idag blev det spagetti med bacon- och tomatsås. Något som jag saknar nu när vi inte bor tillsammans uppe i Linköping är faktiskt maten. Inte för att skryta eller så, men Jonas och min mat är faktiskt värd en liten eloge kan jag tycka, haha!

Ikväll blir det den tredje Harry Potter-filmen och till den ska vi smaska på Ben & Jerrys Strawberry cheescakeglass.

God kväll!

Fullt upp

Hello!

Det är galet vad tiden går fort, jag hinner inte med att blogga! Hoppas ni har överseende med det. På dagarna är det jobb som gäller och på eftermiddagarna finns det alltid saker att hitta på, sedan blir det inte så mycket tid över till bloggen. De två senaste dagarna har det varit stressigt på jobbet, jag gissar på att pensionerna kan vara en stor orsak till det. Nästa vecka kan nog också bli full rulle på jobbet eftersom det är löning på fredag.

I söndags var jag duktig och gav mig ut på en joggingtur, sjutton vad skönt att vara igång igen! Sedan på kvällen lagade vi japanskt hos Coffe och Aico. Det blev dumplings (tänk piroger men japanskt) och vårrullar. Gott gott! Igår var det som sagt jobb, jobb, jobb och sen hade jag, Jonas och Jennie filmkväll hemma hos dem. Vi kände att det kunde behövas en uppdatering av Harry Potter-kunskaperna innan vi ska se den nya filmen på bio.









Lite folk en trevlig kväll med japanskt tema



Nu ska jag snart iväg till Jonas igen, jag kommer nämligen att spendera de närmaste dagarna i deras hur då hans föräldrar är bortresta. Det ska bli skönt att få bo lite för oss själva under några dagar.

Nu måste jag packa lite! Later.

Omstyling och uppdatering

Hej på er i regnrusket!

Nu var det några dagar sedan något skrevs här så jag tänkta ta tag i det nu. Faktiskt så skrev jag ett inlägg i fredags, men det tycks ha försvunnit och då orkade jag inte skriva om det... Som ni säkert har noterat har det ändå skett lite förändringar här på bloggen. Jennie har varit snäll och ordnat en header till mig som kom till sin rätt under gårdagen då jag satt och stylade om lite härinne.

I torsdags var jag på min gammelmorbror, Evalds, begravning. Den första jag har varit på i mitt liv. Han blev närmare 90 år, men det som hände var ändå oväntat. Han hade sin sommarstuga brevid vår och därav har han varit med varje sommar sedan jag var liten, han blev lite som en morfarsgestalt. Jag är glad att han fick vara med och fira midsommar med alla som var med förr om åren, då var han nog lycklig. Begravningen var fin, men såklart jobbig, jag är glad att den är över.

I fredags, veckans sista arbetsdag, blev det bad på Löga efter jobbet. Jag var tvungen att fånga in lite sol innan det beryktade dåliga helgvädret skulle komma på insprång. Det var lite kallt i vattnet, men ändå så pass varmt så det gick att simma. Solen var såklart lika underbart skön som vanligt. På kvällen hade Hellman 24-årskalas med lite grillning och öl. Det var en lugn och trevlig kväll som, i vanlig ordning, avslutades på Simson.

Igår var det en lugn förmiddag hemma, sedan var det 65-årskalas för Bosse. Farmors mat var lika god som alltid och jag hade en mycket trevlig kväll med släkten.

Där fick ni en lite update för vad som har hänt de senaste dagarna. Idag blir det ännu mer kalas, hos mormor den här gången. Jag vet, det tycks alltid vara någon som fyller år i min släkt... Kalas hit och kalas dit hela tiden, men så blir det när hela tjocka släkten bor i lilla Västervik. Som tur är gillar jag min släkt så jag tackar inte nej till att träffa dem!

Hoppas ni får en mysig söndag!

Nybakat

Imorse var det jag som var uppe med tuppen och fixade nybakat bröd till frukost, valnötslimpor närmare bestämt. Det är ju så ljuvligt gott med nybakat på morgonkvisten! Degen var klar sedan gårdagen eftersom det var ett bröd som skulle bakas dagen innan och sedan jäsa över natten i kylen. Det var bara att gå upp en halvtimme tidigare än vanligt och sätta in limporna i ugnen och sen kunde jag faktiskt hoppa ner i sängen en liten stund till. Det är alltså perfekt bröd att baka lagom så man får det till frukostbordet, och gott var det också. Jag är ju en riktigt frukostmänniska som verkligen kan (dvs. har god aptit) njuta av min frukost på morgonen, den ska gärna vara nyttig och stadig så man kan klara sig fram till lunch. Jag brukar äta en eller två mackor med sallad och något gott pålägg, ofta ost, skinka eller leverpastej. Sedan brukar det bli fil eller vaniljyoghurt med frukt eller bär (nu på sommaren blir det mycket jordgubbar) alternativt müsli eller flingor. Till allt detta blir det en kopp uppiggande kaffe. Jonas däremot, han kan knappt äta på morgonen, senast igår fick jag höra att mackan smakade som att tugga grus. Lite synd egentligen, för jag tycker det är mysigt att duka upp allt möjligt på frukostbordet och sedan sitta där länge, äta och ha det trevligt. Ja, ja nog om frukostvanor nu. Jag ska i alla fall rekommendera det här receptet som jag tänkte vara bussig att bjuda er på:
 
 
Valnötsbröd
1 limpa (Jag dubblade receptet så att det blev två limpor)

10 g jäst
5 dl mjölk
1 msk honung
3/4 tsk salt
10 dl fullkornsdinkelmjöl
50 g valnötter

Lös upp jästen i lite av mjölken. Tillsätt resten av mjölken, honung och salt. Rör till sist ner mjöl och valnötter. Häll sedan smeten i en bakpappersklädd form (ca 1 1/2 liter). Strö över mjöl och linda om en handduk. Låt brödet stå i kylen över natten.

Dagen därpå; ställ in brödet i den kalla ugnen och sätt på 200 grader. Grädda i 45 minuter. Färdigt!
 



 
 
Idag har det i vanlig ordning varit jobb för min del. Därefter tittade jag förbi i Lindas nya butik på Storgatan, Carlbark Studio Artz, där hon säljer sin konst, lite kläder, fina smycken och lite annat fint handplockat. Sedan blev det cykeln hem. För tillfället händer dock inte så mycket, men snart ska jag göra mig iordning. Ikväll blir det nämligen korvfest hos Jonas, har har bjudit dit hela kompisgänget så det blir nog trevligt! Såklart att det blir korvbjudning när han har fyllt år liksom, han är ju trots allt lite smått galen i korv.

Puss.

Cuties



Finns det något sötare? Jag var bara tvungen att visa våra två små underbara kattungar som springer omkring hemma hos oss för tillfället. Jag smälter fullständigt varje gång jag ser dem!



Lite bilder

Visfestivalen i Västervik, vecka 28, torsdag, fredag och lördag år efter år. Det här var den 44:e i ordningen och det var en riktig hålligånghelg kan jag lova.

Torsdagen var lugn för min del med tanke på att jag jobbade dagen därpå. Jag hängde med kusinerna och några till på Sahara. Där satt vi och pratade och tittade på folk över varsin öl. Mer än så blev det inte, men det var alldeles lagom och det var en mysig kväll. Jag gillar ju det där med att bara sitta på en uteservering (invirad i en filt), med trevligt folk och något att dricka.


Systrarna Green


fredagen var vi lite folk hos Matilda och John. Det blev Wii-spelande och sedan Simson på det. I brist på bilder i min kamera lånar jag snällt en bild av Matilda.


Wii i full gång


Sista vis-dagen och största festen var på lördagen. Min kusin Jens och hans flickvän Malin hade styrt upp "värsta festen" i lägenheten på Strömsgatan. Jag och Jonas hade bjudit med ett gäng med kompisar och det var en salig, men himla trevlig, blandning av människor. Vi var 30-40 personer på festen och den blev verkligen lyckad! Tillslut hamnade vi ändå på Simson, det gamla vanliga haket här i viken. Det var mycket glada människor och det är ju det som är lite av charmen med Visfestivalen - man träffar så himla mycket folk man inte har träffat på länge.


Hoppas önskningen slog in Sebbe


That look...


Några av stockholmarma


Annie är med på noterna


Hmm... här var det fundersamt


Här har vi mig för kvällen (jag höll mig mestadels bakom kameran) och kusin Lina


Handsome people

Nu är Visfestivalen över och halva sommaren likaså... tiden går läskigt fort alltså.

Shopoholic?

Jag tror jag har gått och blivit lite av en shopoholic... inte bra, inte bra... I torsdags efter jobbet hann jag med en tur på stan och det blev två t-shirtar och ett par jeans. Dock väldigt prisvärt, delvis till rea. När jag stod där i kassan och hade bestämt mig för att slå till kände jag att jag fick lite ångest. Men så tänkte jag att jag kan ändå köpa det nu och sen har jag ju alltid öppet köp. Där hade vi ursäkten. Men hey, hur troligt är det att jag lämnar tillbaka kläderna? Innerst inne vet jag att jag inte kommer att göra det, så varför stå i kassan och ens tillåta mig själv att godta den ursäkten. Ja, ja, det var fina kläder och jag anser mig behöva både jeans (det var evigheter sen jag köpte nya) och tishor kan man aldrig få för många av (det behövs ju alltid basplagg). Och faktiskt så är plaggen redan flitigt använda så det var riktigt bra köp.

Nu är det nog dags att ta tag i dagen. Sorry för dålig uppdatering i helgen men det har varit full rulle fredag till söndag. Jag ska uppdatera er om helgens bravader lite senare, det kanske till och med kan bjudas på några snygga pics. I eftermiddag ska jag väg till Jonas på mat och sedan dyker även min familj upp på fika lite senare. Han blir ju nämligen 24 år idag, GRATTIS älskling!

Later!

Jobb och planer

Hej gott folk!
 
Lillördag idag, veckan är till hälften gången och jag sitter på jobbet och delar ut pengar till shoppingsugna turister. Jobbet går faktiskt bra och dagarna flyger iväg så jag har att göra. Jag börjar halv nio på morgonen, vilket är helt perfekt. Sen slutar jag runt halv, kvart i fem, vilket visserligen kan kännas aningen sent vissa dagar. Idag är det förvånansvärt lugnt här inne, mellan kunderna finns tid över till att skriva viktiga mail och kanske uppdatera sig på Handelsbankens rutiner (det är så man måste göra, det känns ju dumt att sitta och surfa på jobbet). Jag kan meddela att jag har "storslagna" planer inför hösten så det blir lite mailande hit och dit. Mer än så kan jag tyvärr inte avslöja. Ingenting är bestämt och jag får helt enkelt se vad som händer. Mer om detta när jag själv vet vad som komma skall.
 
Igår efter jobbet blev det en shoppingrunda med Lisa, vi fyndade smycken och håraccessoarer till 70% rabatt på Åhlens. Det blev två par örhängen och hårspännen för min del, allt för mindre än en 50-lapp. Jag fick även med mig lite andra grejer hem som är avsedda för någon annan än mig själv. Väl hemma från stan blev det ett snabbt ombyte och sedan cyklade jag in till stan och mötte upp Jonas, hans syskon och deras respektive. Vi hann precis lagom in på Simson innan himlen öppnade sig totalt, det var en rejäl åskskur som var snabbt övergående. Vi beställde mat och vin och hade en riktigt trevlig kväll tillsammans. Vi passade på att äta ute nu när Jonas syster Jessica och hennes sambo Tommy var i viken på besök. Nu på sommaren när jag bor hemma hos mamma och pappa där jag blir serverad mat tycker jag att jag kan unna mig att äta ute lite oftare.
 
Ikväll ska Alma sätta upp mitt hår. Jag är hennes försökskanin då hon ska sätta upp en tjejs hår för ett bröllop. Det ska bli spännande att se vad det blir, mitt hår är nämligen inte det lättaste att hantera då det är rätt så glatt. Jaja, det blir nog bra det där. 
 
Nu vill jag ha helg och visfestival. Den sätter igång imorgon och håller på tills på lördag. Imorgon kväll ska jag, Lina och kanske lite annat folk sätta oss i ett öltält och bara titta på folk, det måste bli en lugn torsdagskväll eftersom jag jobbar på fredag. På fredagen har jag inga planer än så länge, vi får se vad som dyker upp. Sedan på lördagen ska Jens och Malin ha fest och både jag och Jonas har bjudit med några kompisar, det tror jag kan bli riktigt roligt!

Nu, back to work! Later.



(Om ni undrar skrevs inlägget tidigare idag men blev publicerat nu på eftermiddagen)

Zipper


Jag måste erkänna att jag är aningen svag för dragkedjedetaljer. Jag gillar de här skorna från Halens av märket Love Label. Klacken är 12,5 cm, men med tanke på att det är en liten platå på framsidan av skon så försvinner ju lite av höjden. Skon har ju dessutom ett spänne vid vristen som håller den på plats. Det kanske kan vara något att satsa på för mig som inte har vanan inne med alltför höga klackar, fast i och för sig är de nog rätt så höga ändå...  Vad tycks?

Kläder som hör sommaren till

Hej på er!

Vad trist att det har blivit så kyligt ute... Jag är ganska nyligen hemkommen från födelsedagskalas (japp, idag igen) hos Jonas bror Johnny. Det bjöds på grillat och vi satt ute på altanen där det bara blev kyligare och kyligare. Jag roffade såklart åt mig en filt (tackar vet jag filtar!) men tillslut hamnade jag inomhus i alla fall. Det var en väldans skillnad på gårdagens och dagens temperatur. Förhoppningsvis kommer det fina vädret snart tillbaka igen. Jag vill ju klä mig i somriga klänningar och annat fint som hör sommarvädret till! För tillfället saknar jag de perfekta jeansshortsen. Någon som vet var dem finns? Jag skulle inte heller tacka nej till de de här fina tofflorna i alla möjliga färger från Din Sko. Nice, nice! Jag ska nog ta mig en titt imorgon på lunchen.



Elin Kling har införskaffat tofflorna och matchar dem med ett par slitna jeansshorts. Me like.


Fredag, lördag

Nu har jag äntligen kunnat njuta lite av sommaren, saker och ting börjar kännas lite lättare. Helgen har varit riktigt trevlig måste jag säga. Fredagskvällen spenderades med Lisa, Annie och Aico på Sahara. Vi delade på en flaska vin och satt där och pratade i flera timmar. Det är så skönt att kunna sitta ute länge på kvällen utan att frysa ihjäl. Framåt småtimmarna kom Jonas och hans killkompisar ner på stan de också, så vi möttes upp på Simson där vi slog oss ner någon timme eller två.





Lördagen bjöd till min förvåning på sol och riktigt skönt väder. På morgonen var den molningt men framåt 11-tiden började det spricka upp och jag skyndade mig ner till Löga. Mamma, Elin och hennes kompis, Jonas och Jennie kom också dit och gjorde mig sällskap. Vattnet var faktiskt varmt och det var en perfekt dag för sol och bad. På eftermiddagen var det examens- och födelsedagsfirande hos familjen Green. Vi satt ute på gräsmattan och åt jättegod mat och hade det trevligt. Det blev dessutom efterrätt och därefter kubbspelande.















Senare på kvällen begav jag mig till Matilda och John som hade en trevlig husfest. Väl nere på stan blev det ännu en gång Simsons. Innan jag åkte hemåt för att sova följde jag med Jonas och "gänget" till Acapulco. Dock avstod jag pizza då jag aldrig riktigt har fastnat i det där fyllekäksträsket.




Rea

Javisst, idag har det blivit lite reashopping. Efter jobbet hade jag och Lisa planert bad och sol på Löga, men eftersom det regnade hoppade vi över det och ska ses ikväll istället. Jag gick därför en kort tur på stan för att spana in rean. Dock hann jag bara med Lindex och JC eftersom jag tar ganska god tid på mig i provrummen. Det blev tillslut några riktiga fynd!







En cerise sommarklänning för 129 kronor, en benvit tunika med svarta detaljer för 129 kronor, wayfarers för 79,50 kronor  och sist men inte minst ett vitt linne med en härlig krage för 79 kronor (allt är från Lindex). Fyndigt!


Ikväll blir det som sagt något sorts umgänge med, förhoppningsvis, en massa trevligt folk som jag inte har träffat på länge. Men först ska jag äta mat med familjen är tanken. Hoppas ni får en underbar fredagskväll!

Kram

Leafs



Är det inte underbart fint? Jag gillar att pryda min hals med det här fina halsbandet som finns på Lindex just nu. Det åker nog på inför helgens trevligheter.

Mysiga kvällar

Torsdagen är så gott som över och det är bara minuter kvar in på fredag, oj vad veckorna går fort! I och för sig är det väldigt skönt med tanke på att ju snabbare arbetsveckan går desto fortare kommer helgen. Tyvärr är ju helgerna också över lika fort... Det gäller att ta tillvara på den lediga tid man har, dvs. helger och kvällar, och det försöker jag göra så gott det går.

Gårkvällen avsattes för tjejkväll med Josse, Matilda och Micha. Josse och jag möttes upp tidigare och tog en promenad. Vi hade planer på att sätta oss vid Löga och äta pizza, men när vi var ute och gick började molnen bli allt mörkare så vi bestämde oss för att bege oss till Matilda istället. Det blev Kebabpizza och Sveriges special (såklart), vilket smakade gudomligt då jag inte har ätit Västervikspizzan på väldigt länge och dessutom kurrade magen efter mat ganska så mycket. Vi satt och åt och pratade fram 22-tiden. Det är så skönt att prata ut med sina vänner och känna att de alltid finns där, det känns så mycket bättre efteråt.

Idag har det i vanlig ordning varit jobb på schemat. Därefter åkte jag hem och gjorde pastasallad med kyckling, soltorkade tomater och färskostsås som jag och Jonas skulle ha som picknick. Vi tog bilen och åkte ut till Händelöp där vi satte oss på klipporna och åt och hade det mysigt. Tyvärr hade algerna letat sig dit så något bad blev det inte. Istället åkte vi till Lögarbergen och självklart tog jag mig ett kvällsdopp där. Det var en jättehärlig kväll med solnedgång och riktigt varmt och skönt i luften. Det är verkligen tropisk värme just nu (jag tror man brukar kalla det så när det är över 20 grader på kvällarna), vilket är underbart skönt. Det är perfekt för mig som jobbar om dagarna för då kan jag njuta av kvällarna desto mer.



Nehepp, nu är det läggdags för mig. Imorgon är veckans sista arbetsdag och sen är det heeelg!
God natt

RSS 2.0