Alla gillar vi solsken



Vilket härligt vårväder det är idag! Mira ligger och solar utanför min dörr :)


Tre från Lindex




Fin, fin, fin! De här tre plaggen kommer från Lindex och jag tycker alla ser kalasfina ut. En svart kavaj måste jag bara skaffa mig nu när våren är på ingång. En jacka kanske jag inte behöver direkt, men fin var den. Sist men inte minst en tröja i oversized modell med dragkedja i ryggen. Måste tas en titt på!


100328

Nu är jag alldeles mätt i magen efter dagens middag, det blev Tikka Masala med ris. Innan vi lagade mat gick jag en promenad med Josse som behövde en paus i pluggandet. Jätteskönt att komma ut och få lite frisk luft och prata en massa väsentligheter. Egentligen skulle Jonas och jag ha kört ett boxpass på Campushallen ikväll, men jag har lite ont i ena höften (vet inte om det beror på att jag halkade runt i joggingspåret igår) så det får bli en annan gång.



Här har ni min nya blus. Blir fin i sommar när man har lite mer färg på kroppen.

Vet ni vad?! Jag är sugen på att titta igenom alla avsnitt av Ally McBeal igen. Det var min absoluta favoritserie för några år sedan.


Gårdagen

Tjenare! Vad tråkigt det är utanför fönstret idag, grått och blött. Jag ska gå en promenad med Josse nu i eftermiddag, hoppas vi slipper regn i alla fall.

Gårdagen blev en bra dag, en sådär lagom lugn lördag. Istället för att åka till stan direkt drog Jonas med mig ut i Rydsspåret på en joggingrunda. Det var rätt så motigt att ge sig ut, men såklart var jag nöjd efteråt. Sedan blev det stan. Jag hittade inte så mycket, bara ett nagellack och en blus. Jonas shoppade faktiskt mer än mig, han köpte ett par chinos och en tröja. Vi köpte med oss mat hem från Wok Away, himla gott det är med wokade grönsaker, nudlar och jordnötssås ihop. Senare på kvällen gjorde vi varm smörgåstårta, myste med tända ljus under Earth hour och gottade oss med chips och vindruvor framför tv:n.






Schimpo är för rolig. Ser ni hur tungan sticker ut på bilden? Han gör så när han är busig, haha!




Fina under och lite till

Jag lovade ju att visa er vad jag köpte på H&M i veckan på min lilla lunchshopping.



Himla söta underkläder; en bh och ett par tillhörande trosor.


Svart bikini i prickigt tyg och rosett längst fram. Funkar både med band och utan.


Och ett rött lack i H&M:s egna märke som faktiskt både är lättmålat och sitter bra.



Stripes and spots

Morgon! Vad fint det känns med lördag! Vi låg och drog oss ett tag i sängen imorse, så skönt att kunna göra det på helgerna. Sedan blev frukost i tv-soffan till ett House-avsnitt. Nu ska vi göra oss klara och sedan ta en sväng till stan.


2-pack strumpbyxor på H&M, ett par randiga och ett par prickiga. Fina detaljer!


Glad lördag!


Fredag

God kväll på er!

Nu är jag äntligen i Linköping. Jag åkte med bussen hit upp direkt efter jobbet och Jonas hämtade mig vid stationen. Det blev handling för hela helgen och därefter matlagning. Nu sitter vi, mätta och belåtna efter god mat, i soffan och tittar på finalen av Let's Dance. Visst är Mattias och Cecilias bugg underbar!? Dock vet jag inte vem jag hejar på, båda paren är ju superduktiga. Senare ikväll blir det förmodligen att se på vår favorit-House, vi har ett par avsnitt att ta igen.


På bussen blev det läsning. Jag slumrade visst till lite och blev väckt av ett sms från Josse :)


Ugnsrostade rotfrukter, kycklingfilé och sallad med äkta fetaost. Gooott!



Ha nu ett fortsatt härligt fredagsmys hemma i stugorna!


Lunchshopping

Ohej vad det går, redan torsdag!

Jag gick till H&M på lunchen för att titta på undisar. Jag behöver lite nytt i den lådan så då tänkte jag passa på när jag har rabatter att utnyttja på H&M. Dock fick jag med mig lite mer än så, det blev både ett set underkläder, en bikini och ett rött nagellack. Och rabatten räckte till alltihopa, det måste man ju kunna kalla kap! Jag hittade två dundertjusiga bikinisar, men bara en fanns i min storlek så den fick det bli. Den blåa nedanför fanns bara i små storlekar kvar. Synd, för jag gillar den skarpt.





Jag ska visa er mina impulsköp en annan dag. Nu jobb i några timmar till. Tjing!


Bra och mindre bra


Dagen har varit helt okej, som en helt vanlig onsdag liksom. Skönt med lite mindre blött väder, ljuset och vårluften utomhus och dagens träning. Det blev core i en halvtimme och därefter en timme pump. Får se hur kroppen känns imorgon. Tråkigt med renoveringen, saker precis överallt och smuts och damm i alla vrår. Jag längtar verkligen till helgen då jag ska till Linköping, får träffa Jonas och bara vara hemma i min egen lägenhet. Blir bra det.

Nu ska jag måla naglarna och se på True Blood. Nattinatti mina vänner!


Tjusigt BikBok








Jag älskar verkligen bilderna från BikBoks stylebook; så somriga, ljusa och sist men inte minst jättefina kläder! Se bara på den ljusa klänningen med dragkedja fram och spets på armarna, den blommiga kjolen, den beiga klänningen med puffärmar eller de svarta cykelbyxorna i spets. Så himla fint alltihopa!


100323

Den här dagen har varit lite rörig, jag har inte haft turen på min sida om man säger så. Jag har letat febrilt efter en sak som bara inte finns någonstans, den är spårlöst väck. Blir galen. Men något som i alla fall piggade upp litegranna var att titta in på Skatteverket och min deklaration. Jag får nämligen tillbaka en härlig peng på skatten, yay!

Idag efter jobbet blev det ett corepass, imorgon kör jag desto hårdare med core och body pump.

Nu ska jag börja läsa Sofies mode så det var allt för mig denna tisdag. Kram

Tre ting att investera i just nu



Jag har velat ha en Casioklocka ett bra tag nu, men det har inte blivit någon. Kanske skulle slå till snart!?


Den här kavajen som Lorena har hittat på Åhlens ser så himla fin ut. Måste spanas in!



Min favoritdoft ska jag beställa inom de närmsta dagarna, har inte haft den på ett bra tag och saknar den!





Söndagskvällen

Det blir lite omvänd ordning på inläggen här känner jag. Men men, huvudsaken är ju att dem kommer.

Som avslutning på förra veckan träffades vi tjejer hos Matilda och John för en fika. Mysigt!


Jag fick presenter!


Botvid fick några presenter från oss, bland annat noshörningen "Svante", hehe!



Jag hade bakat cheesecake, min favorit!




Söt!


Nu är det läggdags för min del! Kram och godnatt på er!


Idag måndag

Nu var ännu en måndag avklarad. Dagen har verkligen gått superfort och det har varit full rulle från morgon till kväll. Frukost, jobb, lunch med tjejerna, mer jobb, ärenden på stan, rotmos till middag, core och spinning på Träningsvärk1, snabbesök hos Jonas familj och nu sitter jag här.


Det fick bli en bagel med kycklingröra till lunch idag. Gott var det!


Ikväll ska jag verkligen försöka släcka lampan till klockan 23 åtminstone. Att vara så trött som jag var imorse  är ingen bra inledning på veckan känner jag. Bättring på den!



Äntligen



Äntligen lite solsken och bättre väder. Mer av den varan tack!


Oboy

Vet ni vad? Jag är läskigt sugen på oboy, måste ha det liksom. Nu. Jag dricker det nästan aldrig, men för stunden är jag så himla sugen på ett kallt glas oboy. Haha! Straxt blir det tjejmys hos Matilda. Josse och Micha kommer dit och jag ska bjuda på lite fika eftersom jag har fyllt år. Och så får jag ju träffa lille Botvid igen!

Hoppas ni får en härlig söndagskväll! Ciao!

Nya blå

Som sagt fick jag med mig något hem från stan igår, nämligen ett par Cheap Monday jeans. De är i samma modell som de svarta välanvända pantsen jag har, men blåa. Dem är så himla sköna och sitter dessutom som en scmäck.





400 pix på Ogräs


En fantastiskt rolig kväll

Javisst, gårkvällen blev väldigt lyckad! Jag hade riktigt roligt med mina flickor och ett glatt gäng till. Kvällen inleddes med några glas vin hos Josefine. Vi satt och pratade och som bekant går tiden fort när man har roligt så vi kom inte iväg till Ola och Annie förrän kvart i tio. Där bjöds vi på bål och ett trevligt festgäng. Förresten, grattis på 25-årsdagen Ola! framåt tolvslaget anslöt sig Micha till oss och det blev en hel massa dans på Palladium. Så himla roligt det var tjejer!




Det gör vi om snart igen!

Tea time

Jag kom iväg till stan i alla fall! Jag gick direkt till Ogräs för att se om jag kunde hitta något till kvällen, och kom ut därifrån med en påse. Jag visar er imorgon :) Lina kom förbi och vi gick till People och tog en fika. Det blev en underbart god chai latte för mig. Riktigt roligt att träffa Lina, det var verkligen hur länge som helst sedan sist då hon numera bor i Kalmar.





Nu ska jag ladda för kvällens festligheter. Jag ska till Josse om ett par timmar och sedan vidare därifrån till Ola och Annie. Jag hoppas och tror på en rolig kväll!



Thoughtful

Idag vaknade jag helt av egen förmåga, även om ringklockan påminde mig om att gå upp ur sängen klockan nio. In i duschen, frukost och sen en härlig promenad med Dica. Vårjackan åkte på och jag frös inte, så himla skönt! Hemkommen från promenaden blev det lite bakning inför imorgon då jag ska bjuda flickorna på fika.





Nu sitter jag här och tycker att jag borde göra något vettigt, men jag är lite tankspridd och omotiverad att ta tag i dagen. Förhoppningsvis blir det en tur in till stan där jag ska ta en fika med Lina. Är detssutom lite sugen på att hitta något nytt att ta på mig ikväll. Jahopp då kanske jag skulle maka mig härifrån och inse att saker och ting inte händer av sig själva.


Ett år äldre

Igår blev det som sagt lite födelsedagsfirande hos mormor. Jag fick presentkort och blommor och vi åt gott och hade en mysig kväll.








Av familjen blev det såklart också några pakat i torsdags. Jag fick bland annat en spaupplevelse på Gränsö slott, sängkläder, glas från Kosta Boda, hudvårdsprylar från Oliv, smoothiebok, ett sällskapsspel, en plånbok och säkert lite till som jag inte kommer ihåg.


Helgplaner

Vad härligt med fredag! Det ska bli skönt med helg, jag har massor av roliga planer.

Ikväll vankas det födelsedagskalas då jag ska firas av släkten på mammas sida. Jag har charmat in mig hos mormor så vi ska vara hos henne. Det kommer bjudas på min favoritsmörgåstårta och kladdkaka, mums! På lördag blir det lite styr hemma med bakning och städning, kanske en fika på stan och framåt kvällningen fest hos Ola och Annie och utgång på det. Josse kommer på besök så vi passar på med både utgång på lördag och myskväll med tjejerna på söndag. Älskar dem tillfällen vi kan ses allihopa! ♥ Underbar helg med andra ord!


Jag såg att den fina fjärillsringen från H&m hade landat i online shopen så jag la till den i min beställning. Så fin så!


My day




Idag blir jag 23 år. Galet, vart har de fyra åren sedan studenten tagit vägen?

Blir så himla glad av alla dessa sms och hälsningar, tack! Jag bjöd på kakor på jobbet, vilket var mycket uppskattat, och fick en fin tulpanbukett från arbetskamraterna. Ikväll blir det lite firande med familjen och i helgen med släkten och kompisarna.

Hoppas ni har en fin torsdag!

Onsdagens

Det får bli ett kvällsinlägg innan jag ska ladda inför natten och en lång arbetsdag imorgon. Jag borde verkligen komma i säng lite tidigare ikväll för det har blivit sena kvällar och trötta morgnar den här veckan.

Idag har jag såklart jobbat den större delen av dagen. En stor skillnad mellan att jobba och plugga är fritiden. Jag upplever att jag har betydligt mer ledig tid som student, vilket jag saknar massor. Hur som helst blev det träning efter jobbet. Malin är här för några dagar så vi körde ett boxpass och innan dess blev det core för mig. Lovely!




Jag testade Syoss shampo och balsam idag. Det luktade väldigt fräscht och gott, nu återstår att se om håret gillar det.

Ha en fortsatt fin onsdag. Tjing!


100316

Idag har dagen gått väldigt fort förbi känns det som. Efter jobbet blev jag bjuden på tacos hos farmor och Bosse. Vi går faktiskt dit en gång i veckan och äter, vilket jag verkligen uppskattar. Farmors mat är himmelsk och det är alltid roligt att träffa dem. Idag var dessutom min faster och kusin på besök från Norrköping. Filippa är så härlig och en liten energiknippe till tjej!

Mätt i magen skyndade jag till Träningsvärk1, men möttes av beskedet att cykelpasset var fullt. Slarv av mig som inte skrivit upp mig, men men det får tas igen imorgon. Istället blev det bakning inför min födelsedag, det är nämligen tradition att man bjuder arbetskamraterna på något gott på sin dag. Elin agerade assistent och jag hoppas att det blev en god citronkaka av det hela.






Det var dagen idag det. Imorgon är det en ny dag och nu ska jag ladda upp inför den genom läsning och en god natts sömn. G'night!


Roligare träning

Snygga träningskläder är A och O när man ska träna. Med kläder man trivs i blir ju träningen mycket roligare. Den här toppen från H&M online shop tror jag jag ska satsa på!

I eftermiddag efter mat hos farmor bara måste jag träna! I söndags hann jag inte till träningen pga. styr i huset och sen middag, och igår spenderade jag kvällen hos Matilda, John och Botvid. Jag vill träna men tiden räcker inte till helt enkelt, surt!


Babylycka

Idag efter jobbet åkte jag till Matilda, John och Botvid. Alltså, så himla gullig unge! Varje gång jag träffar en liten bebis blir jag så fascinerad av hur små dem är, vilka små underverk liksom. John lagade god mat som jag blev bjuden på och sedan blev det fika med latte och kärleksmums. Jag gav en liten söt body till Botvid som jag köpte i Lindas butik. Hon har så himla mycket gulliga grejer till de små liven.






Nu ska jag göra mig redo för morgondagen och sen lägga mig tillrätta i sängen med boken i högsta hugg!

Nytt runt handleden



På Kappahl får du det här armbandet för en en femtiolapp och en tjuga.


Colorfully necklace


Jag har letat efter ett lite större, färgglatt halsband och hittade det här på H&M:s webshop. Jag tycker det är jättefint att kombinera en svart outfit med ett färgglatt halsband, det livar upp en aning!

Not the best day

Hej fina ni! Min söndag har varit lite sisådär. Jag har varit lite småtrött hela dagen och var tvungen att säga hej då till Jonas, vilket kändes jobbigare än det brukar. Och inte nog med det, vi har satt igång med rivningen här i huset ordentligt nu. Eftersom hela nedervåningen ska rivas ut håller pappa på att riva upp allt golv, så för tillfället får vi gå på träskivor och kylskåpet har flyttat ut i mitt rum. Som tur är kan jag fly från dessa primitiva förhållanden då och då genom att åka till Linköping på helgerna.




Som tur är har den kommande veckan många trevligheter att bjuda på. Imorgon ska jag få träffa lille Botivd och Matilda! Sedan fyller jag år på torsdag, vilket ska firas på fredag kväll. För tillfället är veckans planering lite smått svävande, men jag försöker så gott jag kan att få in några träningstillfällen också.

Nu ska jag läsa lite, boken jag läser närmar sig slutet och det är spännande. Läsningen, tillsammans med mormors nygräddade våfflor, är helt klart dagens höjdpunkt!



Saknar dig

Idag kändes det lite extra jobbigt att säga hej då till Jonas. Förra helgen sågs vi inte mycket alls när jag var uppe i Linköping för Jonas spelade in en demo med sitt band. Igår kom han hit till Västervik på en snabbvisit för att fira sin syster. Han sov hos mig inatt och åkte tillbaka till Linköping nu på förmiddagen. Nästa helg kommer vi förmodligen inte ses för då ska jag firas av familjen och Jonas är upptagen på annat håll. Den känns tungt att veta att vi inte kommer ses på två veckor nu... Det känns som evigheter sen vi hade tid för varandra, det är ju så mycket annat som kommer ivägen hela tiden! Jag skulle aldrig fixa att ha ett distansförhållande under en längre tid. Just nu längtar jag galet mycket till hösten när jag flyttar upp till Linköping igen.



Jag fick det här fina halsbandet i tidig födelsedagspresent av Jonas

Min lördag

Igår blev det en storstädning i rummet och därefter tog mamma och jag en en härlig promenad. Vi satte oss uppe vid Kulbacken och åt apelsin i solskenet. Det är ju så himla skönt när man kan börja sitta utomhus och fika. Efter promenaden gjorde jag mig klar för födelsedagsfirande och åkte till familjen Thellman. Jonas kom dit även han, trots att han är mitt uppe i tenta-p. Vi fick god mat och tårta och såg på Melodifestivalen. Kul att Anna gick vidare, hon har ju så himla vacker röst! Men samtidigt är nog Salem min favorit och jag tror att det kanske skulle gå bättre för honom i Europa.










Lördagsförmiddag

God morgon och hej lördag! Det är visserligen inte så mycket morgon längre, men jag var faktiskt uppe klockan nio idag. Så skönt att få sova lite längre. Jag började lördagen med en fin frukost beståeende av hallonsmoothie, kaffe och hembakat Danskt rågbröd.





Jag beställde nyss Conversen från förra inlägget. Hoppas, hoppas att storleken passar! Det var vääldigt skumma storlekar nämligen, 40 motsvarade 36,5 så det fick det bli. Dock var det något ångestframkallande att beställa storlekt 40 i ett par skor, jag som har minifötter. För er som ville veta; rabattkoden är 215831 på Ellos. Skynda fynda!

Nu blir det lite bloggläsning och sen ska jag hjälpa mamma att plocka ihop i köket inför storrenoveringen. Skulle behöva städa i mitt egna rum också, men jag får se om det hinns med innan det är dags att fira Jennie som har fyllt år.

Glad lördag kära vänner!




Bäst att passa på

Jag funderar på att slå till på ett par röda converse från Ellos. Man kan för tillfället få dem med 50 % rabatt, vilket ju är ett riktigt kap! Ska jag ha ett par så borde jag passa på nu liksom!


Förövrigt är jag himlans glad att det är fredag, det märks i ens omgivning att alla är snäppet gladare än vanligt. Efter jobbet blir det någon form av träning, antingen ett cykelpass eller ett simhallsbesök. Jag funderar på vilket som är lindrigast för mina stackars ben. Den här träningsvärken is killing me!

Sött prickigt

Söt prickig blus, en nyhet för dagen på H&M shop online.



Härlig kille

Jag blir bara så glad av Salem och hans musik, sitter här med ett leende på läpparna efter att ha tittat på videon till Keep on Walking. Han kan helt klart göra en dålig dag till bra bara av att vara Salem.



Hejja, hejja på lördag!

Villhavillhavillha

Gillar verkligen den här blusen i härlig puderrosa färg som Lorena har köpt. Varför hittade jag inte den i stan i helgen?


Bild: http://lorenasvensson.blogg.se

Work out

Jag är hemkommen från träning och aningen trött i kroppen. Benen känns lite som spagetti efter ett pass med core och ett bodypump-pass. Men det är så det ska vara. Träningen lär göra sig påmind imorgon när träningsvärken kommer. Härligt! Dock saknade jag min träningskompis. Malin, säg till när du kommer till viken så kör vi ett pass!




Förresten, roligt att så många har hittat in på bloggen!



Tack!

Jag tittade förbi Lindas butik på min lunch idag. Ofta får jag några minuter över och då är det ju trevligt med en liten pratstund. Butiken ligger på Storgatan 8 och heter Carlbark etc. Det är en jättemysig liten butik med allt från Lindas egna konst och handgjorda smycken till barnkläder, söta leksaker och roliga småprylar. Ta en titt vettja!



Linda var hur gullig som helst och gav mig en ring som jag tyckte om! De här smyckena är hennes egna design och finns som ringar, halsband och örhängen. Jag gillar dem jättemycket.



Skiing on the green

Dagens motion blev en skidtur, bäst att passa på när det är fint väder och så länge snön ligger kvar. Förmodligen blir det annan träning imorgon i form av core och cykelpass. Nu känner jag mig motiverad och vill verkligen komma igång ordentligt. Vid sidan av träningen känns det som en självklarhet att dessutom äta bra mat. Det blir liksom mer naturligt att äta nyttigt när man tränar.






Nu blir det en kopp te framför tv:n. Good night!


Våren på ingång

Hej lovely day! Jag tror att våren är på ingång minsann!

Jag måste börja med att berätta att Matilda och John fick en lite pojke i lördags kväll! Jag är så himla glad för deras skull, jättegrattis!

Filmen, Shutter Island, som vi såg på bio igår var faktiskt bra. Efter att ha läst boken var det mycket att fundera på, saker och ting var inte helt enkla att förstå liksom. Men filmen var mycket tydligare och plötsligt var allt helt självklart. På ett sätt lite synd för jag tycker det är kul när man får tänka till lite efter en film, diskutera och spekulera i handlingen.

Nu ska jag jobba en stund till och ikväll blir det träning för min del.

Fortsatt trevlig måndag, ut och njut av det fina vädret ni som kan!

Mat och bio

Mmm, det börjar dofta gott här i huset. Två kycklingfiléer fyllda med röd pesto och några skivor ost ligger och gottar till sig i ugnen. Till det ska vi äta cous cous och grönsallad om en liten stund. Sedan ska vi gå på bio och se Shutter Island, wiee! Tur att jag har Jonas bredvid mig så jag kan gömma mig bakom hans axel om det blir för läskigt.


Testa röd pesto om ni inte gjort det, supergott!




Beiga toner





Dem här två plaggen fick jag med mig hem från den lilla turen på stan igår; ett sött småblommigt linne och en tunika med knappar i ryggen. Tunikan var på rea och kostade bara en femtiolapp. Bra vardagsplagg, vilket alltid behövs i garderoben.


Söndagen

Jahopp, så var det kväller och straxt läggdags igen. Bara att konstatera att om veckorna går fort så går helgerna ännu fortare, tyvärr. Jaja, här ska det inte framkallas någon söndagsångest inför morgondagen så nu till något roligare. Jag har haft ett litet pirr i magen hela dagen, väntar spänt på att få höra en trevlig nyhet. Matilda och John ska nämligen få sin lilla bebis idag! Hoppas allt har gått bra och att vi får höra något från dem snart!

Det var riktigt skönt att gå ner till stan idag och få känna på den värmande solen. Genast känns våren lite närmare. På hemvägen, efter bara lite shopping, köpte jag en stor chailatte som Jonas och jag delade på. Det är ju så smaskigt.




Ikväll har jag fått umgås med Jonas hela kvällen. Vi har testat på två nya recept till kvällens middag. Dels gjorde vi en lite annorlunda potatisgratäng toppad med en cream fraiche av getost, honung och rosmarin som gav väldigt god smak, och dels kyckling i en jättegod citronmarinad.


Garderobsrensning

Pjuh, nu har jag rensat garderob nummer två (har rensat den i Västervik tidigare). Det blev en liten hög i alla fall. Jag brukar ha svårt för att kasta, men den här gången bestämde jag mig för att inte vara velig utan verkligen göra mig av med det jag aldrig kommer att använda. Det är kul när man går igenom garderoben och hittar saker man har glömt bort men faktiskt gillar. Jag hittade några smycken och två tröjor av den sorten.



Den här gröna stickade tröjan kan jag nog få användning av, liksom halsbandet.

Nu ska jag stoppa något i magen och sen ta en promenad i solen ner till stan.

Glad lördag!


Surprise, surprise!

Jag är landad och strandad i Linköping och lägenheten. Efter några om och men tog jag tillslut bussen hit efter dagens jobb. Jonas är rätt så upptagen den här helgen med att spela in en demo med sitt band så därför tvekade jag lite om jag skulle åka hit eller inte. Men, men jag gillar ju att spendera helgerna här hemma! En liten parantes är att Jonas är ovetande om att jag är här och tror att jag är kvar i viken. Hihi, det ska bli roligt att se hans reaktion när han får syn på mig! Jag gillar att överraska. Nu ska jag återgå till Let's Dance och mitt naturgodis. Sedan blir det Ben&Jerrys Cookie Dough när Jonas kommer hem, mums.

Ha en fortsatt mysig fredagskväll!

Butterfly


Bild:http://www.cororelle.se/

Hur söta? 49 kronor på H&M, finns i både guld och silver.


Broken blue


Broken blue


Dark clean wash



Kikade in på Cheap Mondays hemsida och hittade två favoriter. De nedre jeansen; Dark clean wash, har jag spanat på innan, men de övre är mer vad jag hade tänkt mig i färgväg. Hmm, hmm jag får helt enkelt gå och klämma på dem båda och se vilka jag faller för.


Tips




Jag har skaffat en solpuder från Wet'n Wild som jag gillar. Bra, prisvärt märke och fint med lite färg i ansiktet nu i vintertider.


Le soleil

Vilken härlig solig dag! Jag har fullt upp på kvällarna den här veckan så mycket mer än ett hej-hallå blir det inte. Igår efter jobb och mat hos farmor var mamma och jag på ljusparty hos Maritha och Jennie. Vi köpte ett paket med olika doftljus och det bjöds på ostfrallor, kaffe och sockerkaka. Idag ska jag jobba lite längre då vi ska ha fondträff för vår kunder. Det blir nog trevligt!

Jag var ute och intog lite frisk luft och solsken på lunchen förut. Så skönt! Dessutom passade jag på att titta in på Ogräs. Jag är galet sugen på att fylla på min jeanssamling med lite vårfräscht. Jag gillar verkligen att Ogräs får in så många Cheap Monday! Det fanns en hel del i hyllorna och dessutom skulle de få in fler färger i dagarna. Jag vill ha ett par jeans i riktig jeansblå färg, tighta, men gärna ett par lite slappare också. Vi får se vad jag hittar.

Tråkmåndag

Idag är jag verkligen inte på humör för någonting. Är det vädret som påverkar tro? Jag tror jag ska ägna resten av kvällen åt att läsa min bok. Jag vill bli klar med den så jag kan börja läsa Elsas mode! Nej, nu ger jag upp här, tar en dusch och sätter mig och läser med en kopp te resten av kvällen.




Nylackat



Idag införskaffade jag mig ett nytt lack. Det blev ett från H&M:s egna märke. Det var väldigt lättmålat och den beiga färgen gjorde sig fin på naglarna. Ett litet tips bara!

RSS 2.0