För några helger sedan

Jag har glömt att visa er bilderna från när vi bowlade i Västervik för några helger sedan. Det var Jonas och hans syskon (med respektive) som överraskade Jennie då hon fyllde 20 år dagen därpå. För mig tog det ungefär en och en halv serie innan jag fattade hur jag skulle göra för att det skulle gå bra. Då fick jag typ tre strike på rad, men det var lite för sent... Men jag kom inte sist i alla fall :) Efter bowlingen gick vi till Harrys där vi tog lite att dricka och satt och pratade. Tommy bjöd oss på tequila, vilket har blivit lite av en rolig tradition när vi är ute tillsammans. Roligt!







Söndag

Hejsan! Söndag och snart en ny vecka igen. Det är tentavecka för min del, men en ovanligt lugn sådan måste jag säga. Den här kursen är lite för lugn, om man får säga så... Men jag ska inte klaga för vanligtvis är det tvärtom och det är inte att föredra. Idag har det varit en typisk söndag hemma hos oss. Vi har städat, det har pluggats lite och vi har lagat biff à la Lindström. Jag ska plugga lite till, men sen ska jag slå mig ner i tv-soffan.

Den här fina portföljen fick jag av Jonas i födelsedagspresent. Den kunde ha varit något större, men annars är den toppen! Himla fin är den i alla fall :)




Torsdagslyx

Ikväll är Jonas iväg på vinprovning, jag ville inte vara sämre så jag tog mig ett glas rött tillsammans med lite naturgodis och sharonfrukt. Torsdagslyx, det är jag värd :)

Idag har det blivit en skön promenad till skolan, plugg i biblioteket och sen en tur till Tornby. Där åt vi på Ikea (köttbullar för min del), handlade och hängde en del i Telia-butiken. För vet ni vad, jag har blivit med iPhone!




Imorgon är det fredag, det gillar vi! Kram på er!



I söndags

Godmorgon på er! Här kommer några bilder från söndagen också. Då var det dop i Gamleby för lilla Agnes.







Nu ska jag snart ge mig iväg till skolan, ta tag i veckans pluggande. Glad onsdag!


Finaste dopkortet

I söndags var vi på dop för Agnes. Jonas och jag hade köpt en Barnkammarbok med godnattvisor i present och Jennie hade gjort ett jättegulligt kort som vi gav. Fint va!? Hon är så duktig :)






Lördag

Det blev lördag och det var en fin dag till skillnad mot fredagen som bjöd på snöchock. Jag tog en sväng till stan där jag hittade ett par Cheap Monday jeans på Ogräs som fick följa med hem. Storbehov av jeans just nu, vill ha nya vårfräscha! Jag tittade förbi farmor och Bosse som inte kunde komma på kalaset då de var lite krassliga. De bjöd på tomtegröt till lunch och jag fick present. Sen åkte jag hem och förberedde för kalaset. Jag och mamma hann även med en promenad i solen och en sväng till ishallen för att se Adam spela. Jens och Malin kom på snabbesök, trevligt att få prata med dem då det var alldeles för länge sen. Sen kom gästerna och det blev presentöppning, mat, tårta och prat in på småtimmarna.






Fredagen

Helgen spenderades återigen i Västervik, det har blivit många turer dit den senaste tiden. Den här gången var det födelsedagsfirande och dop som gällde. Jag fyllde nämligen 24 år i fredags och när jag ändå skulle till viken passade jag på att bjuda släkten på kalas. Det blev lite bilder under helgen så vi kör en dag i taget.

I fredags jobbade jag hela dagen och Jonas hämtade upp mig efteråt så åkte vi direkt till Västervik. Vi lämnade av katterna hos familjen och åkte direkt till Matilda och John. Där åt vi tacos, såg på Så Ska det Låta och Big Brother, åt ost, kex och frukt och hade det trevligt. Riktigt skönt att avsluta en stressig dag med en lugn kväll med de bästa tjejerna (och grabbarna var ju med dem också såklart).







Dans

I fredags direkt när vi kom till viken gick jag och tittade på Elins dansuppvisning på Mejeriet. Superduktig var hon! Det är några tjejer på gymnasiet som har undervisat yngre tjejer i dans som sitt projektarbete.


Elin längst till vänster



... också här till vänster :)


Tjejerna som drev projektet avslutade med en egen dans


Lite uppdatering på sin plats

Hej! Jag ligger efter här märker jag, men jag får försöka uppdatera er så gott det går. Helgen som var spenderades i Västervik där vi firade Jennie som fyllde 20 år. Det var en riktigt trevlig men intensiv helg. Jag har lite bilder därifrån som jag kan lägga upp här någon dag. Vi kom tillbaka till Linköping igen i söndags och sen dess har det pluggats, tränats och jobbats. Fullt upp med andra ord. I måndags fick jag tentaresultatet på senaste tentan. Jag fick chocken när jag läste VG i studentportalen, det hade jag aldrig ens vågat hoppats på. Men jag tackar och bockar!

Måste visa er några bilder från i fredags förmiddag då vi hade hand om Lilly igen. Sötunge! Jessica skrev prov och behövde barnvakt i några timmar. När hon var tillbaka bjöd vi på kladdkaka och kaffe.






Nu är det läggdags, godnatt!


En färgklick

Vad fint det är med tulpaner! Vackert och vårigt.




Nu ska jag sätta igång med dagens plugg, sen har jag en lektion efter lunch. Och ikväll är planen body pump och core på Campushallen. En helt vanlig torsdag. Ha en bra dag!


Vårsol

Här är några bilder från en riktigt härlig promenad i söndags. Solen värmde och det var såå skönt! Nu vill jag ha vår på riktigt! Igår var det jätteskönt ute, hoppas det blir likadant idag. Jag har en föreläsning nu på förmiddagen och sen blir det jobb efter lunch och fram till kvällen.





Glad onsdag!


Fredag

Idag, fredag som det är, tog jag mig en liten sovmorgon. Jag var så trött igår och kom i säng sent så det var välbehövligt. Jag har nämligen inget schemalagt idag, men ska snart bege mig till skolan ändå. Jag skulle ha tränat cykelpass idag, men har avbokat det för jag känner mig krasslig i halsen.

Igår kväll blev det fika hos Madde. Jag köpte med mig chokladbollar och hon bjöd på hembakta bullar och te. Vi satt och pratade och såg på tv hela kvällen, mysigt! Igår hade jag inte kameran med mig, men här är några bilder för några veckor sedan då Madde och jag hade tacos- och Mellokväll hemma hos mig.





Nu kör vi fredag, ha en bra dag!



satchel

En liten önskan till min födelsedag! Tycker det är urläckert med portfölj, jag vill ha en snygg en som jag kan packa med böcker och laptop när jag ska iväg till skola och jobb. Har spanat på Tradera och det finns faktiskt några godbitar, Jonas ta en titt! ;)


Angelica Blick


Idag har jag jobbat hela dagen, sen blev det storhandling på Coop. Imorgon väntar en pluggdag så nu är det läggdags. Godnatt!



RSS 2.0