Nya skorna




Här är de nya skorna. Har letat efter ett par liknande så de blir nog kanon!


Mammas dag

Massor av grattiskramar till mamma som fyller år idag! Vi firade henne igårkväll eftersom hon började jobba tidigt idag och jag åker till Linköping om en liten stund.





Nu ska jag packa det sista innan det är dags att bege sig till stationen och hoppa på tåget. Glad måndag!


Härlig ledighet

Hej på er! Nu börjar även denna veckan lida mot sitt slut. Jag har pluggat den större delen av veckan, men helgen har spenderats i Västervik hos familjen. Igår (lördag) blev det en tur på stan med Elin, Matilda och Botvid, Micha och Agnes. Elin och jag köpte presenter till mamma som fyller år imorgon och dessutom fyndade jag ett par fina skor på Din Sko. Sedan blev det shoppinglunch på Gusto. På kvällen åkte jag till Lina där vi lagade god mat och tog några glas rött. Idag har jag gått en promenad och nu på eftermiddagen har vi haft gäster här som har firat mamma.










Nu ska jag slå mig ner i soffan och se på Solsidan. Det blir en lugn söndagskväll för att ladda upp inför nya kursen som sätter igång imorgon.


Förra måndagen

God morgon! Jag ligger efter härinne, men jag skyller på tentatider. På fredag är det dags och jag känner mig inte i närheten av redo. Vi har haft så många moment i den här kursen så det har inte funnits någon tid att plugga under tiden. Efter tentan på fredag blir det jobb ute i Tornby och framåt kvällen åker jag till Västervik. Jag längtar verkligen till helgen! Det ska bli så skönt att inte ha något att plugga och att bara få vara ledig i några dagar.

Som sagt ligger jag lite efter, för här kommer några bilder från förra måndagen då min faster Zandra, Filippa och Felix var här på besök. Jag bjöd på våfflor!







Idag blir det plugg, föreläsning och mer plugg så nu ska jag sätta igång!

Lördagsjobb

Sitter här och äter frukost och ska snart iväg till jobbet. Jag ska jobba i fyra timmar ungefär så det är lite lagom en lördag sådär. Egentligen borde jag ägna helgen åt tentaplugg, men det får bli lite i eftermiddag och en heldag imorgon istället. Sen ikväll kommer Madde hit, vi ska laga mat och se på Mello. Hon har varken sett lägenheten eller lillkissen så vi tyckte det var på tiden :)

Det är duktigt kallt nu på morgonen, termometern visar på - 17 så jag bestämde nyss att det får bli bussen till jobbet. Hoppas den kommer när den ska... Nej, nu ska jag göra mig startklar. Glad lördag!

En fin kväll

Jag blev överraskad med en rosbukett när Jonas kom hem i måndags ♥ Vi gjorde god mat i form av rostade potatis i ugnen, kycklingschnitzel och rosmarinsås, och drack vin. Sedan blev det en av mina favoriter i efterrättsväg, nämligen en blandning med turkisk yoghurt, mascarponeost och lite socker varvat med krossade mandelbeskvier och kiwi. Det var en mysig alla hjärtans dag.






Alla Hjärtans Dag



Ikväll stannar jag hemma och myser med älsklingen. Vi ska laga lite god mat och sen blir det efterrätt på det.


Glad alla hjärtans dag!


Nytt i klädkammaren

Jag har fyllt på klädkammaren en aning efter shoppingturen i lördags. Det blev en fin tröja med lappade armbågar från Gina Tricot, ett halsband från JC och lite nya underkläder. Det var en bra shoppingtur för jag hittade saker som jag verkligen behöver, och lite till såklart! Nu är det bara jeans och skor som jag är ute efter. Det får bli en annan gång.






En promenad i fina vädret

Idag hade jag ambitionen att få mycket plugg gjort. Men vi hade också planerat att städa. Och vad tror ni jag har gjort den större delen av dagen? Inte har jag pluggat i alla fall. När jag väl sätter igång att städa kan jag inte riktigt sluta och blir en gnutta pedant i det jag gör. Men nu har vi ju rent och fint i alla fall! Vi hann med en skön promenad i solskenet också, härligt!







Vi har nyss ätit middag. Jonas lagade kalops (jag hjälpte såklart till lite också) och det blev gott. Men nu ska jag faktiskt plugga. Tjao!


Till träningen

Nu när jag har kommit igång med träningen igen känns det roligt att köpa lite nya träningskläder. Det blev en liten shoppingtur på Ikanohuset igår och jag fick med mig några påsar hem. Därav ett träningslinne från H&M som jag fastnade för. Gillar de korslagda ryggdetaljerna.





Barnvakt

Igår var vi barnvakt till den här lilla tösen. Mysigt!





Det gick bra, Lilly var så snäll och duktig så! Jag hoppas det blir fler gånger :) Hon var helt fascinerad av Kea, och Kea av henne. Hon skattade högt när hon såg henne och kröp efter henne. Hur gulligt?

En solig lördag

Vilket underbart väder det är idag, jag blir så glad! Solen skiner, det ligger snö på marken och det är friskt i luften. Alla klagar på att vintern har kommit tillbaka, men jag uppskattar verkligen dagar som den här. Fast jag kan hålla med om att vädret i torsdags och igår inte var det roligaste...

Idag på förmiddagen fick jag med mig Jonas till Campushallen på body pump. Härligt att börja helgen med ett ordentligt styrkepass, nu känner jag mig ganska slut i kroppen. Det var ett bra pass; bra instruktör, musik och övningar. Det kommer jag att gå på fler lördagar.




Jag är sugen på en promenad i det fina vintervädret, men tanken är att vi ska ta en tur ut till Tornby och Ikanohuset. Vi får se vad som händer och sker. Glad lördag på er!


110209

Ny vecka och vi är redan inne på onsdag kväll, faktiskt torsdag om bara en liten stund. Veckan har knappt hunnit börja innan den nästan är slut. I måndags var det megaföreläsing i skolan och på kvällen körde jag boxpass på Campushallen med Jonas. Jag har tagit tag i träningen nu så det känns kanon! Boxpasset var riktigt jobbigt, men samtidigt så himla roligt! Igår (tisdag) jobbade jag större delen av dagen och efter det blev det mat på Ikea och storhandling. Idag har jag suttit i skolan dagen lång och jobbat med min grupp och sedan hade vi ett seminarie. Det är långa pluggdagar som gäller nu och ändå förstår jag inte hur jag ska hinna tentaplugga något. För tentan närmar sig med stormsteg, vilket känns sådär.

Idag hämtade jag ett paket från H&M med lite trevligheter. Det blev en bikini, ett halsband, ett bälte och en kjol. Bjuder på några bilder på nytillskotten.





Nu är det läggdags, godnatt!


Två till håret

Igår efter jobbet gick jag till Åhlens en sväng. Jag fick med mig tre grejer därifrån; två produkter till håret och en fin blus på rea. Till håret köpte jag ett värmeskyddande spray och ett volume powder som jag tänkte testa. Jag såg nämligen på Ellens blogg att volympulvret skulle vara bra. Kan vara ett tips!





Lördag

En grå lördag idag. Men jag var uppe hyfsat tidigt och åt en god frukost framför tv:n. Sen blev det ett zumba-pass på Campushallen. Så himla roligt det var, jag kommer definitivt att gå fler gånger! Det var ett perfekt sätt att inleda en regnig och trist lördag på, jag fick massor av härlig energi. Jag åkte hem, slängde in en tvätt och hoppade in i duschen. Nu har jag precis fått i mig lite nyttig lunch. Det blev makrill i tomatsås, ägg och en macka med cream cheese och avokado. Nu är jag redo att sätta igång med plugget som är planen för dagen.





Conscious collection by H&M

Förra året var det Garden Collection som var H&M:s miljösatsningskollektion, nu den 14 april kommer Conscious Collection! Det är ljusa och romantiska plagg, mycket sommar. Här är några av plaggen jag fastnade för mest, men det fanns himla mycket fint!

















En bra torsdag

Jag har haft en bra dag! Grupparbetet i skolan gick bra, biljetterna och hotellet till Way Out West är bokade och jag har haft en trevlig kväll med Maria. Dessutom har solen tittat fram och det gör mig så himla glad! Som sagt kom Maria hit ikväll. Vi lagade varma mackor och sen har vi gått igenom lite föreläsningar och annat i kursen jag läser. Jag fick massor av bra tips så det tackar jag för :)





Nu ska jag göra mig redo för läggdags och ladda upp inför morgondagen då jag ska jobba. Sov sött!



Bokat!

Idag har vi beställt biljetter till Way Out West! Det är jag, Matilda, Josse och Micha som ska gå, vilket ska bli så himla roligt! Vi har faktiskt bokat hotell också, så det blir som en liten weekend med tjejerna. Vi kör lite festival light sådär, men det passar oss bäst så jag tror det blir toppen. Hotell med hotellfrukost och annat är ju inte helt fel. Nu är det bara att vänta med spänning på vilka artister som kommer. Robyn och några till är klara. Coolt att se Robyn!


Första februari

Hej! Jag måste säga att jag tycker det är galet att det redan är februari. Jag kan liksom inte sluta att förundras över hur fort tiden går. Men det är väl bra antar jag, ur vissa synvinklar. Vi kommer närmare sommaren och ju fler dagar som går desto kortare kvar av den här tråkiga kursen. Fast och andra sidan önskar jag ganska ofta att dygnet hade fler timmar.



Bara så ni vet så har jag inte så mycket tid till bloggen just nu. Vi har grupparbete i skolan och det tar sin tid. Men jag dyker upp här i mån av tid och säger hej. Nu ska jag ropa på Jonas så vi kan se ett avsnitt av Entourage innan läggdags!


RSS 2.0