Konjaksfärgat

Jag har gått och blivit lite småkär i konjaksbruna skor. Det kommer nog att bli ett par sådana till hösten. Under dagens lunch tittade jag in på Din Sko och provade ett par fina konjaktbruna skor med träklack. Det finns också ett par på H&M som jag har suktat lite efter. Återstår att se om det blir ett köp.



 



Kea



Den här lilla krabaten ska förhoppningsvis flytta hem till oss i Linköping till hösten! Hoppas bara att hon och Schimpo blir vänner.

Veckans bilder

Nu är jag hemkommen från Linköping, det var riktigt skönt att spendera helgen där. Men visst blir man aningen deppig av det här vädret, det är ju så grått och trist! Nu saknar man värmen som man hade vant sig vid, det började kännas som att den skulle stanna för alltid. Men såklart inte... Jag tänkte visa ett gäng bilder från veckan som gått.





I måndags efter jobbet åkte vi till stugan för att fira mormor som fyllde år. Hon bjöd på jättegoda smörgåstårtor och jordgubbstårta!








I torsdags kväll satt vi på Matilda och Johns nybyggda altan och åt kex, ost och frukt. Det var den sista varma kvällen den här veckan, tur att vi tog tillvara på den. Riktigt mysigt!






Uppladdning
inför Winnerbäck med god plockmat och dricka hemma hos familjen Ringdahl. Härlig början på en kväll som slutade på topp med bästa Lasse!


Imorgon inleder jag min sista arbetsvecka på ett bra tag. Semester i fyra veckor väntar innan det är dags att ta tag i studierna igen. Känns bra!


Lasse

I fredags kväll var vi på Winnerbäck på Bökensved. Han är så bra, Lasse. Jag njöt i fulla drag av hans musik och finurliga texter. Så fint, så bra, jag vill igen!






Innan konserten var vi hemma hos Monica och Conny där de bjöd på tunnbrödsrullar med egenvald fyllning. Med Winnerbäck i bakgrunden, mat och lite gott att dricka hade vi det riktigt trevligt!



Första höstplagget

Idag efter frukost åkte vi upp till Linköping. Vi bestämde oss ganska fort för att stanna över natten, skönt att slippa åka hem samma dag och inte helt fel att få tid för oss själva. Anledningen till att vi åkte hit var att ett par skulle titta på vår lägenhet. Och gissa vad? De ville ha den! Det känns bra att slippa den där duddelhyran, pengar som man kan ha desto roligare för.

Efter lägenhetsvisningen åte vi till Ikano. Där blev det först lunch på Ikea. Jag tog mig en cheddarpanerad sejfilé med potatissallad och hoummusröra. Riktigt gott! Sedan fyndade jag en klocka och två par halsband på Ur&Penn, det var nämligen utförsäljning. Är helnöjd med klockan, den var lagom stor, enkel men ändå snygg. Det blev också en härlig kofta på Gina Tricot. Första höstplagget införskaffat, wieehoo.


100722

Hej på er! Det var inte igår, hoppas allt är fint med er. Jag är inne på min näst sista arbetsvecka innan jag tar en välförtjänt semster. Längtar!

Idag är det verkligen fruktansvärt varmt. När jag var ute på lunchen förut var det nästan olidligt varmt i luften och luktade sådär illa som det kan göra när man är utomlands och går inne i stadskvarteren. Det hade med andra ord inte varit fel att svalka sig i havet en dag som denna, men det blir lite knepigt då jag måste befinna mig på jobbet. På tal om att svalka sig, igår efter en joggingtur tillsammans med Jonas tog vi oss ett kvällsdopp på Löga. Underbart att ta ett bad direkt efter en springtur.

Ikväll blir det tjejhäng med ost och kex som tilltugg. Sen Winnerbäck imorgon kväll. Trevligheter!

Visfestivalen

Nu var Visfestivalen över för den här gången. I torsdags blev det lite gott rosévin och en cider hemma hos Malin tillsammans med henne och Josse. Vår tanke var från början att ta en sväng på stan, men vi hade så trevligt så tiden sprang iväg och vi blev kvar i lägenheten hela kvällen tills det var dags att ladda batterierna med sömn inför kommande arbetsdag. På fredagen firade vi Bosse som fyllde år dagen till ära. Där blev det god mat och dryck med resten av släkten på pappas sida. Lite senare träffade jag tjejerna på Simson där vi avslutade kvällen.












Igår var det fest hos Jonas på kvällen. Det kom en hel del folk och vi hade riktigt trevligt med allsång och grejer. Lite senare cyklade vi ner till stan där det blev häng på båten. Kvällens sista stopp blev på Acapulco där Josse och jag delade på en kebabrulle.














Där har ni ett helt gäng med bilder!

Trevlig söndagskväll. Tjing pling!

Picknick en onsdag

På onsdagskvällen blev det picknick på Löga med tjejerna. Vi möttes upp på Willys, där vi handlade lite smått och gott som rostbiff, potatissallad, jordgubbar, tomater, vindruvor, bröd, ost och kex, innan vi cyklade ut till klipporna. Vi satt där i flera timmar och hade det supermysigt med god plockmat och det bästa sällskapet.







Fina flickor

Ny lägenhet

Javisst, i tisdags var vi uppe i Linköping på lägenhetsvisning. Vi blev väldigt förtjusta i den för den var himla fräsch. Det var en tvåa i Lambohov på nedre plan med uteplats. Perfekt för Schimpo och förhoppningsvis en till liten katt som kan få gå ut. Badrummet ska renoveras i september så det blir nytt och fräscht, dessutom finns det både tvätt- och diskmaskin som man ju inte tackar nej till.

I torsdags tackade vi ja till lägenhetn och igår fick vi besked att vi hade fått den. Alltså blir det flytt i september, spännande!

Måndag

Jonas 25-årsdag! Som vanligt var det jobb som gällde på dagen, men på kvällen sågs vi och hade det mysigt på Löga i kvällssolen. Av mig fick han en resa till Ronneby Brunn i början av augusti. Det blir en natts övernattning med fri tillgång till spa och Sveriges största badanläggning. En liten kontrast däremellan, men då kan man göra vad man känner mest för för stunden. Dessutom ingick såklart en stort frukostbuffé och på kvällen en sommarbuffé. Det blir nog mysigt. Min tanke var dessutom att vi passar på att åka en sväng längst Blekingekusten när vi ändå är i krokarna.




Lite senare kom även Elin ner och tog sig ett dopp


Sen hälsade vi på våra små kissar hemma i huset



Bättre sent än aldrig

Äntligen har jag fått hem min fina fjärilsring!



Första gången jag beställde ringen föll den bort från beställningen. Andra gången (när jag lagt till den igen) fick jag vänta jättelänge på leveransen och när den väl kom var den trasig. Det blev en reklamation och faktiskt så fick jag hem den här, i bra skick, relativt snabbt. Himla fin är den!


Helgen över igen

Den här helgen var över lika fort som den började. Soliga varma dagar, tropiska nätter, svalkande dopp och trevlig sällskap gör att jag inte alls har någon lust att jobba imorgon.

Helgen började med stugvistelse. På fredagskvällen när vi precis hade kommit blev det kvällsdopp och korvgrillning ute vid badberget. Hur mysigt som helst att sitta ute länge på kvällen utan att ens frysa och irriteras över mygg (det var faktsikt inte så många). Lördagen invigdes med ett underbart skönt morgondopp och sedan blev det sol och bad fram till eftermiddagen då vi åkte in till stan igen. På kvällen firade vi Jonas i förskott, det bjöds på grillat och en trevlig kväll. Innan läggdags svalkade vi oss nere vid Breviksbadet. Idag har jag haft en härlig dag på Lögarberen tillsammans med Jonas och Josse. Perfekt avslutning på en bra helg.










Nu ska jag och mamma gå en promenad, vi får se om det blir ett kvällsdopp också!



En kväll på Löga

Shit, galet varmt vi har haft det idag! Om en liten stund flyr jag ut till stugan. Vi ska grilla korv på vårt badberg ikväll så det kommer garanterat att bli ett svalkande dopp.

Igår efter jobbet hängde jag och Jonas på Löga. Jag hade handlat lite gott som vi åt när vi kom dit, sedan blev det såklart bad. Det är ju så varmt i luften nu så man kan vara ute länge på kvällarna, det är helt underbart!









Nu ska vi åka båt. Trevlig helg!


100708

Goddagens på er! Jag jobbar och sliter om dagarna och njuter av sommaren så mycket jag kan på kvällarna. För visst är vädret kanon! Igår när det hade blivit lite svalare ute tog jag med mig Elin och Dica på en springtur, den vanliga rundan. När vi var nästan hemma tog vi slutspurten ner till vattnet och hoppade i sjön. Underbart svalkande och skönt! Även ikväll blir det kvällsdopp. Jag och Jonas ska till Lögarbergen efter jobbet, ta med oss matsäck och bada.



Trevlig torsdag mina vänner!


Sol och bad hela helgen

Åhh vilken underbar helg jag har haft! Lördagen spenderades mestadels på Lögarbergen med Elin och mamma, och lite senare kom även Jonas. På kvällen styrde vi upp världens bästa grillning med min familj. Det grillades lax, kycklingfilé och halloumi, och till det serverades fransk potatissallad och fetaostsås. Helt i min smak. Igår (söndag) hade vi planerat för en heldag med solbad så vi gjorde matsäck och tog bilen till Händelöp på förmiddagen. Det var jag, Jonas och alla mina syskon. Det blåste en del, men vi hittade en bra klippa att ligga på så vi blev kvar där hela dagen. Vi hade gjort pastasallad och kycklingspett som vi åt till lunch, det är ju så himla gott att äta picknick!

LÖRDAG




SÖNDAG









Hoppas det fina vädret håller i sig till nästa helg för jag älskar det verkligen!




Veckan som gått

Jag har haft en jättehärlig vecka då jag har passat på att njuta av det fina vädret och umgåtts med trevligt folk. Jag har inte haft någon tid över till bloggen som ni förstår så därför tänkte jag visa några bilder från den gångna veckan.



I tisdags blev det fotboll och en kall öl på Morella med Carro och Alex som hade tagit en semstervecka i Västervik.










I onsdags efter jobbet blev det grillning i Carolines föräldrars sommarhus. Efter den goda maten spelade vi sällskapsspel.




Även på torsdagen blev det grillning, denna gång hemma hos Jonas bror som fyllde år dagen till ära. Efter kalaset blev det lite parkhäng i Stadsparken med ett stort gäng som firade Annie som också fyllde år.




På fredagskvällen blev det utgång med fina flickor. Vi började kvällen hos Matilda och fortsatte sedan nedåt stan och båten. Trevlig kväll!
(De här två bilderna är tagna med min gamla digitalkamera)


I helgen har det blivit massor av sol och bad, bilder kommer! Nu ska jag ta en dusch efter kvällens springtur. Tjingeling!




RSS 2.0