Glass i det gröna

Gårdagen var en riktigt skön söndag. Fint väder och inga måsten, bara vara. Det blev glass i gröngräset, slappande ute i solen, handlande, matlagning och tacopaj på balkongen.










Nu ska vi ta en promenad ner till stan. Jag håller tummarna för att klänningen finns på H&M. Glad måndag!



Mors Dag

Hoppas du har haft en fin dag idag mamma!



Jag ringde mamma på förmiddagen och grattade. Presenten fick hon hämta inne i min garderob. Ett stort paket med fina sittkuddar till de nya utemöblerna.

Puss på dig mamma!

Nu blir det fruktsallad och Lost.

Balen 2010

Igår var det min brors tur att dra på sig fracken och gå på bal på slottet. Hans baldejt var Jonas syster Jennie. Vädret var lite lömskt dagen till ära då det både var störtregn, hagelskur och sol, men som tur var blev det bättre framåt eftermiddagen. Vid två-tiden var det uppehåll och då blev det fotografering på Kulbacken. Därefter samlades alla par i Stadsparken och lite senare var det kortege och mösspåtagning på torget. De var så himla fina!











With my ladies

I fredags blev det mys med tjejerna. Matilda, jag och lille Botvid gick till Willys och handlade. Sedan ställde vi oss i köket och fixade tacos. Micha kom runt åtta-tiden och då blev det mat till Så Ska Det Låta. Till efterrätt testade vi Ekströms "bröllops-kladdkaka" som var god. Vi kikade på dokumentären om SATC 2 med Sofi Fahrman samtidigt som det blev en hel del snackande såklart. Det var bara Josse som saknades. Jag ser verkligen fram emot sommaren då vi alla är i Västervik och kan ses lite mer. Ljuva sommarkvällar med vännerna är ju bland det bästa som finns.




100530

Hej på er! Länge sen jag bloggade, jag vet. Men det har sina orsaker. I fredags kväll var det tjejmys hemma hos Matilda efter jobb och ärenden på stan, och igår ägnades större delen av dagen åt balen som min bror var med på. På kvällen åkte jag upp till Linköping med Jonas syster med familj så nu befinner jag mig här. Jag är nämligen ledig imorgon och på tisdag så det blir en härlig långhelg för min del! Nu ska vi ta en promenad och äta lite glass i solen. Trevlig söndag fina ni!


Igår ner i hamnen


Fining i butik

Jag såg hos Emma att den här fina maxi-klänningen från H&M ska finnas i butik nu. Dessvärre misstänker jag att den antingen är slutsåld eller inte finns i Linköping eller Västervik när jag kommer dit. Fin är den i alla fall.






In my head

Frukost, fix, cyeltur till banken, jobb, lunch, kort lunchpromenad, jobb, tacos hos farmor, städning, plock i gårdshuset och en joggingtur. Så har min onsdag sett ut. Spännande va, hehe. Kvällarna efter jobbet går ju alldeles för fort, hopplöst.

Idag när jag var ute och sprang i skogen stukade jag foten. Satan vad ont det gör! Drog upp volymen på ipoden och försökte ignorera det, men det värker ju som sjutton i början. Jag haltade fram en bit och efter en stund kändes det bättre så jag började jogga lite lätt igen. Det kanske inte var så smart för när jag kom hem var foten svullen. Attans.




Bra låt att springa till. Högsta volym och slutspurta till den är underbart!



Ett litet klick

Jag klickade hem det här linnet från Fashion Against Aids-kollektionen på H&M. Har sett att t.ex. Sofi Fahrman använder det som klänning, så det är min tanke. Sommartjusigt med lite färg!


Den 25:e

Den 25:e maj, det är ju galet! Om bara några dagar går vi över till juni som ju är en sommarmånad. Det känns underbart. Jag har mycket att se fram emot nu. Sommar, två månader kvar att jobba, ledighet i augusti, sol och bad, sommarstugan, ljuva sommarkvällar med vännerna och sist men inte minst flyttar jag tillbaka till Linköping, Jonas och studierna i höst. Fint.

Igår efter jobbet köpte jag nytt månadskort på Träningsvärk1 och körde igång direkt med core och cykel. Idag hoppade jag över träning, men ska snart ge mig ut på en promenad med Dica. Efter dagens jobb blev det räksoppa till middag. En riktigt god soppa faktiskt, gjord av räkost. Jag kan lägga in receptet någon dag.



Nu blir det promenad, sen ska jag ta en tur med dammsugaren också. Roligare än så blir det inte idag. Tjing!


På besök i Örtomta




Strumpbyxor och converse - bästa vardagsklädseln


En liten knodd


Sämre väder idag, blåsigt men lite solglimtar ibland




Fika


Hard working man

Idag, efter frukost framför ett House-avsnitt, disk och annat plock, tog vi en tur ut till Örtoma. Vi fick träffa det lilla nytillskottet i familjen. Så liten man kan vara! Namn på den lilla var inte riktigt klart än, men de hade några alternativ. Det bjöds på fika på altanen, men Arvid hade knappt tid att fika för han "hjälpte pappa att klippa gräset". Tommy var nämligen i full gång med att klippa gräsmattan när vi kom och Arvid gick efter med sin gräsklippare i plast, hihi!


Flickfest

Igår blev det en spontanfest hemma hos oss. Jonas var iväg på kvällen så jag passade på att bjuda in ett gäng flickor. Från början var det bara Josse och jag, men det slutade med att vi var hela nio glada tjejer. Bjuder på några bilder från kvällen.













Josse och jag började kvällen med att laga kycklingtacos, gott gott. Lite senare kom övriga gäster och det blev musik, prat, skratt, drickspel och "Jag har aldrig". Framåt småtimmarna gick vi till HG där det visade sig vara Rockkväll. Vi försökte dansa bäst vi kunde, men musiken på dansgolvet blev inte mycket bättre så vi begav oss hemåt ganska skapligt. Förfesten var såklart roligast! Tack tjejer!


Veckans fredagsmys

Hej hej! Lördag igen, veckorna rullar på. Jag befinner mig i Linköping och sitter och smider planer för kvällen. Jonas ska iväg ikväll då han och några andra från orkestern ska spela på en privat fest. Det där med livekareoke verkar vara ett vinnande koncept. Josse och jag har bestämt att det blir utgång, men mycket mer än så är inte spikat.

Igår efter jobbet tog jag bilen till Linköping. Egentligen tappade jag lite sugen att sätta mig i en varm bil och åka när det var världens bästa väder och sommarvärme, men vad gör man inte för sin man? Hur som helst kom jag fram och vi tog en promenad och handlade. Resten av kvällen ägnades åt en god middag, House, mys och lite glass på det.





Lång dag

Idag är det 12 timmars jobb som gäller. Liksom varje torsdag jobbar jag till halv sju och därefter ska vi ha en kundaktivitet. Det är ju ganska typiskt när det är strålande väder, men det är bara att jobba och vara glad. Jag tycker faktiskt det är roligt med kundträff, jag har varit med och anordnat även denna gång.

Uj, vad jag blir sugen på att sätta mig, barbent med solglasen på, nere i hamnen och äta glass. Sådär somrigt och alldeles ledigt och underbart. Men det får vänta till en annan dag. Får hoppas på lika bra väder de kommande dagarna. Imorgon tar jag bilen upp till Linköping där helgen ska spenderas. Vi har inte så värst mycket planerat, men förhoppningsvis blir det bebisbesök på söndag!




Glad torsdag på er!



100519

Jag blir förvånad varje gång jag går utanför dörren och upptäcker att luften är ljum och att allting blommar. Mysigt, nu är våren på gång på riktigt. Äntligen! Efter jobbet satte jag mig på en bänk på torget och njöt av det fina vädret innan det var dags att bege sig till Träningsvärk1. Jag körde ett box/core-pass som var himla roligt. Gillar verkligen tjejen som är instruktör också.

Roligast idag var dock att vår katt dök upp i Västervikstidningen. Hon brukar vara borta flera dagar i sträck så jag har inte tänkt så mycket på det. Det är liksom hon. Men så dyker hon upp i tidningen på annonssidan under "Förlorat". Hon har förmodligen flytt från vårt "lilla" renoveringsprojekt en stund. Haha, så söt! Vi ska gå en sväng och kolla efter henne, hon har i alla fall inte gått långt. Men det är ju inte så smart att mata andras katter, vilket de tydligen har gjort.




Elin pluggar förfullt


Mat efter träningen

Ha nu en trevlig kväll!



"He just taught Lady Gaga a lesson"


Greyson med Lady Gaga's Paparazzi

Shit, vilken duktig liten grabb! 12 år gammal och den musikaliteten, det är svårslaget. För två veckor sedan laddade han upp klippet på Youtube och nu har det närmare 18 miljoner visningar. Ohh, jag blir nog lite kär...


100518

Nu är jag nyduschad och hemkommen från en joggingtur. Egentligen hade jag tänkt köra ett cykelpass på Träningsvärk1, men det var så himla varmt och skönt ute så jag blev jättesugen på att springa istället. På köpet fick jag med mig lillasyster, mamma och Dica.





Förövrigt har tisdagen bestått av jobb, middag hos farmor och Bosse, och en sväng förbi Jonas familj där jag hämtade vår bil. Den besiktades igår och gick igenom, wiee!

Nu ska jag ta mig en kopp te och läsa lite. Go'kväll på er!


Nike

Nu när jag har kommit igång med joggingen skulle jag behöva investera i ett par bra löparskor. Jag är lite sugen på de här Nikeskorna. De är riktigt snygga, har stötdämpning och annat som ska vara bra för fossingarna. Jag ska gå och testa dem för det är nog en bra idé att lägga pengar på ett par bra skor.



På tal om träning så blev det ingen sådan idag. Istället gick jag en långpromenad med Dica nere vid Lögarbergen. Jag satte mig en stund på berget och bara njöt av värmen och solen medan Dica sprang omkring i vattnet, lycklig som en tok.

Nu ska jag gå och bädda sängen med nya lakan. Det är ju en sån härlig känsla att få bädda ner sig i nytvättade sängkläder på kvällskvisten.




100517

Hej måndag och ny vecka! Jag tog en kort promenad på lunchen i det fina vädret, det var ju riktigt skönt ute. Det skulle vara riktigt välkomnat med mer värme och sol nu, maj har varit alldeles för tråkig. Vet ni vad? Idag kom ännu ett litet liv till världen. Jonas syster Jessica fick nämligen en liten tjej. Grattis till dem!




Ha en fortsatt härlig dag!


Halsband



Nu kan jag visa er mitt nya halsband. Fint va!? Jag köpte det i onsdags på Kappahl. Jag kunde inte visa det förrän nu eftersom söta Josse fick ett likadant i födelsedagspresent igår. Hoppas hon gillar det lika mycket som jag!



Helgens bestyr

Oj vad fort den här helgen har gått! Jonas kom i fredags, så på kvällen där blev det chill hemma hos honom med grillat och filmen Fun with Dick and Jane som gick på svt. På lördagsmorgonen vaknade vi upp till solsken! Jonas och jag gav oss ut i Skogshagaspåret och sprang en runda innan frukost. Sedan gjorde vi lite ärenden på stan och passade på att åka till Kupan. Jag är ute efter söta blommiga klänningar som jag tänkte secondhandfynda. Det blev inget blommigt, men däremot den gröna tunikan som jag visade förut. Det blev sedan barnpassning till Saga och Leon och lunch hos Jonas mormor.







På kvällen var det dags att fira mina flickor; Josse, Matilda och Micha. Vi inledde kvällen hemma hos Josses föräldrar där hon bjöd på jättegod mat och efterrätt i form av tre olika pannacotta. Supermätta åkte vi hem till Matilda och John där resten av kvällen spenderades. Det blev presenter, godis och massor av prat!







Idag tog vi lite sovmorgon. Efter frukost spelade Jonas och jag Alfapet som jag tog hem vinsten på. Sedan följde jag honom en bit hem och pussade honom hej då eftersom han åker tillbaka tilll Linköping i eftermiddag. Jag har precis ätit fiskgratäng till lunch och funderar på att ta en joggingtur då vädret börjar bli bättre. Jag tror till och med att solen kan titta fram, härligt!




Kortklippt

Hej på er! I fredags efter jobbet klippte jag mig hos Annie på People. Det blev faktiskt en kortare frisyr den här gången, jag trivdes ju i det sist. Jag blev nöjd, men det känns alltid ovant när man har klippt av en decimeter hår såklart.


Klänningen är ny och kommer från Kupan (second hand). Jag fick den för 30 kronor!


Kvällsmålet

Ikväll har jag sett på Halv Åtta Hos Mig och sedan diskuterat badrumsinredning med mamma. Till det gjorde jag mig en supergod blåbärssmoothie och en macka med ost, lite skagenröra och tomater. Gott och ganska nyttigt.



Nu ska jag ta en promenad så jag får lite frisk luft innan det är dags att gå till sängs. Det har ju varit så tråkigt väder idag så jag har inte varit ute mycket alls, och joggingturen sköt jag visst på. Imorgon kommer Jonas till viken så då blir det nog en lunch med honom och sedan matlagning och fredagsmys framåt kvällskvisten. Men innan dess jobb såklart. Dessutom ska jag faktiskt till Annie på People för att klippa mig efter jobbet. Frågan är bara hur. Är sugen på en mer kortklippt frisyr igen, men jag tror det får bli till hösten. I sommar vill jag kunna sätta upp håret. Men, men vi får se. Har ni några synpunkter eller idéer så säg!

Just det, en promenad var det. Tjing!

Linneorna

Idag är det Linneadagen. Både jag, mamma, Elin och mormor heter det i andranamn så vi bestämde oss för att överraska mormor med en blåbärspaj dagen till ära. Elin och jag stod för bakandet och sedan blev det alltså en mysig fikastund uppe hos mormor.


Pajbakning, mycket blåbär ska det va!


I väntan på pajen i ugnen målade jag Elins naglar, rött blev valet tillslut.




Mycket god paj!


100513

"Kristi flygare" och röd dag idag. Vädret kunde ha varit bättre och jag kunde ha varit på lite bättre humör, nu när jag är ledig och allt. Min plan för dagen var att hjälpa till att måla taket hemma, men nu kan vi inte göra det för annat går före. Det nya köket ska nämligen komma imorgon så då måste pappa göra klart inför det. Förövrigt var min tanke att ta en joggingtur, men hur skönt är det när regnet öser ner? Hmm, vi får se vad dagen har att bjuda på.

Jag har suttit här och tittat på bilder, hittade den här på Schimpo. Hur söt?!



Nu ska jag gå ut i gårdshuset och läsa lite. Glad torsdag på er!




Billigt och bra

Med dem orden kan man ju bara inte komma hem från stan tomhänt. Jag fick med mig två fina saker. Det blev bland annat en klänning från H&M för en femtiolapp och en tjuga, vilket kap!

Jag slutade nämligen tidigt idag (en bra grej med bankjobbet - man slutar straxt efter kl 13 dagen före röd dag) så jag mötte upp Matilda för en tur på stan. Eftersom vi ska fira mina flickor i helgen så var vi ute efter presenter. Faktiskt gick det riktigt bra och vi blev klara ganska fort. Innan jag cyklade hem tog vi varsin glass, det måste man ju göra när solen skiner. Synd bara att det blev mulet igen...





Lite nytt

Det blev ju som sagt en del shopping i helgen. Nöjd och glad men lite fattigare tänkta jag visa er vad det blev.


Två underbara ringar, båda från H&M.


Ett finfint halsband, också det från H&M, som har fått sitta runt halsen både idag och igår. En ny favorit kanske.


Äntligen har jag hittat en kavaj! Den var verkligen helt perfekt, precis vad jag har letat efter. Från H&M.


Ett till halsband från H&M. Jag behövde faktiskt fylla upp smyckesskrinet lite...


Ett par tights i en härlig grön färg från Gina Tricot.

Dessutom köpte jag en beige tunika från Gina som för närvarande ligger i tvätten så ni får nöja er med den här bilden. Och så fick jag visst med mig en bh hem också, sånt man måste ha liksom.


100511

Hej tisdag! Jag har haft en fin dag. Hade önskat att jag hade fått njuta lite mer av solen som äntligen kom fram, men såklart har dagen ägnats åt jobb. Därefter blev det mat, rotmos närmare bestämt, hos farmor. Mätt i magen (lite för mätt för träning dock) körde jag ett cykelpass på Träningsvärk1. Det var riktigt dålig musik för ändamålet, tänk er schlager på ett spinningpass. Inte riktigt optimalt, men jag körde på ändå.

När jag kom hem bläddrade jag i H&M:s höstkatalog som hade kommit i brevlådan. Det fanns mycket fint, men det är lite ångestframkallande att längta efter höstkläder när våren knappt har orkat sig hit.







Jahopp då hade visst klockan rusat iväg igen, jag ska gå ut i gårdshuset och ta mig en kopp te nu tror jag.


The weekend

Fredagen



Det var Utekravall och jag fick ha på mig min kära vita overall igen. Vi började kvällen med en drink hemma medan vi gjorde oss iordning, sen blev det förfest hos Joel och Patrik i Ryd. Därefter var vi en sväng på Block Party på Colonia där det var musik och en himla massa folk. Vi köade in till området, vilket tog en stund.. Tillslut kom vi in och där var blev det dans till Kristian Anttila och riktigt bra musik när Svea Skivgarde dj:ade. Underbar och riktig rolig kväll!


Lördagen





På dagen hade jag några ärenden på stan och passade sedan på att äta lunch med Jonas därnere. Senare på eftermiddagen/kvällen var det kalas hemma hos Madde. Vi lekte lekar (som mitt lag vann!), åt mat och tårta och hade en bra kväll med trevlig sällskap och många skratt.


Söndagen







Idag blev det en shoppingrunda på stan med Jonas. Normalt sett brukar han bli superrastlös när jag går i klädaffärer, men nu när han har fått sin iphone gick det galant! Jag fick med mig två påsar hem med finfina grejer som ni ska få se inom kort. Supernöjd var jag när vi åkte hemåt! Vi handlade lite och lagade sedan till våra goda biffar à la Lindström. Sedan var det dags för dansuppvisning på NH. Josse dansade street och var jätteduktig!

Ikväll spelade Jonas innebandymatch som jag var och tittade på en liten stund. Nu har vi just sett ett Houseavsnitt och gottat oss med Ben & Jerrys-glass. Imorgon ska jag upp alltför tidigt och åka med bussen till viken så nu är det på tiden att studsa ner i sängen. Helgen har varit väldigt hektisk, men som tur är också väldigt rolig!


Biff à la Lindström

Hej hej! Den här helgen har jag haft fullt upp, inte en ledig stund och därav inget bloggande. Jag lovar att komma igen snart, kanske redan ikväll, med lite bilder och redogörelse för helgens trevligheter. Just nu håller vi på och lagar Biff à la Lindström, Jonas och jag. Jag har inte gjort det förut, men har höga förväntningar. Verkar ju så himla gott med rödbetor, kapris och smörgåsgurka i biffar, och sen potatismos till det. Mums!








Nej, nu ska det göras mos. Sedan blir det dansföreställning på NH som Josse är med på. Later!


Känns långt borta










Här är ett gäng bilder från förra sommaren, visst ser det härligt ut!? Dock känns det lång kvar tills vi är där igen... Imorse var det ju riktigt ruggigt ute, svinkallt och blött. Usch och fy, just nu känns till och med våren avlägsen. Jag vill ha sommar med ljuva kvällar, grillning, sommarstugan, jordgubbar, fester, semester, härliga människor och sol och bad. Så underbart!



New trousers



Tights är ju himlans bekvämt, men jag börjar dock töttna lite på dem och vill uppdatera min byxgarderob. Ett par välsittande jeans är verkligen snyggt, men det finns ju annat att pryda spirorna med också. Hittade de här två modellerna på Ginas webshop. Jag är lite inne på gröna eller beiga byxor för tillfället, alternativt ett par likt dem till höger. Gillar den där löst sittande modellen.

100504

Tjenixen! Ännu en arbetsdag avklarad. Jag har haft massor att göra så dagen har gått fort, precis som det ska vara. Nu är det bara tre dagar kvar till min fullplanerade helg. Jag ska upp till Linköping, men Jonas och jag kommer ändå inte att se så mycket av varandra. Det är kravall, födelsedagsfirande, dansföreställning, möten och innebandymatcher som väntar (de två senare för Jonas del). Jag ska försöka hinna med en tur på stan också, det börjar ju som sagt klia lite i fingararna nu. Jag ska ta en titt på Gina, kan bland annat tänka mig en skjorta i den här modellen. Bra basplagg i transparent tyg för 149 kronor.

Bild: Gina Tricot


Kristian Anttila

På fredag blir det Utekravall i Linköping! Det var verkligen hur länge sen som helst jag var på kravall och hade på mig min vita skönhet till overall. Det ska bli fint. Kristian Anttila står för underhållningen. Jag har inte lyssnat något på honom tidigare, men det verkar vara bra peppmusik så det blir nog skoj! Hoppas på finfint väder och lite varmare vindar nu bara.





100503



Godkväll på er! Hoppas veckan har börjat på allra bästa sätt. För min del har dagen varit helt okej. Efter jobbet blev det tacos till middag och därefter härlig träning i form av core och cykel. Hemkommen från träningen gjorde jag mig en blåbärssmoothie och en halv rostad macka med ost. Gött. Nu ska jag nog logga av mig härifrån och styra om mot mot sängen för att läsa några rader innan det är nattedags.

Förresten, vart tog vårvindrana vägen? Idag har det ju varit kyligt ute... Kom igen nu maj!



Vill ha just nu

Jag började skriva lite grejer som jag behöver/vill ha just nu och det blev några rader;

- kavaj (Lindex)
- blommiga klänningar (second hand)
- oversizad tröja (Lindex)
- klocka Casio
- tyllklänning (Bik Bok)
- strumpbyxor i massor
- jeansjacka
- walkingskor
- solglasögon (Gina Tricot)
- Acne-boots
- cykelbyxor i spets (Bik Bok)
- stora halsband
- Väggklocka (Jysk)
- långkjol (Zara)
- beigha tights

... och säkert lite till som jag inte kommer på just nu. Det verkar i alla fall som att mitt shoppingsug har hittat tillbaka. Jag har legat lågt med shoppingen ett tag nu för jag har faktiskt inte haft så stort behov av det.


Den här underbara kjolen (den i mitten) från Zara skulle jag inte säga nej till
(Bild: Ems Edge
)


Söndagens



Första lunchen ute - hoppas det blir mer av det framöver!




Det är så fint ute nu, älskar dessa hav av vitsippor!




Jonas och jag tog en promenad med Dica


Efter promenaden åkte Jonas och Schimpo till Linköping. Tack för den här helgen älskling! Det blev fika med familjen Green och nu har jag suttit här en stund. Joggingturen blev visst inte av, men i veckan blir det träning av ska jag lova!






100502

Underbart väder idag! Äntligen kom solen fram igen och värmer med sina strålar. Idag blir det en lugn söndag hemma. Jag tänkte snart ta med mig kameran och gå en promenad. Om några timmar kommer Jonas hit så vi får umgås lite mer innan han ska åka tillbaka till Linköping. Senare i eftermiddag kommer familjen Green hit på en fika för att fira Elin. Sen får vi se om det blir en joggingtur också.

Vet ni vad, jag fick en liten kusin igår! Min faster Zandra fick en pojke som var 48 cm. lång och vägde 3200 g. Hoppas vi får träffa honom snart!





Rainbow

Lördagen såg ungefär ut såhär...


Blåbärspaj till fikat när vi firade Saga i efterskott


Se vilken vacker regnbåge!


På kvällen blev det gott grillat hos familjen Thellman och därefter lite gott framför tv:n och Donnie Darko.



Valborgsbilder

Här kommer några bilder från valborg!


Vi gjorde en god potatissallad


Vi åt grillat, premiär för året!











Första maj

Hej maj! Vad skönt det känns att vi är inne i maj, en riktigt vårmånad och snäppet närmare sommaren. Hade ni en trevlig valborg? Vi spenderade kvällen hos Matilda och John där det blev grillning och senare lite kex och ost. Det var en riktigt trevlig kväll! Det blev ingen majeld, men däremot tittade vi på tjusiga fyrverkerier genom fönstret. Just nu är jag hemma hos Jonas familj så jag kan inte bjuda på några bilder, men de kommer.

I veckan, sedan jag rapporterade sist, har det inte hänt så mycket. I torsdags jobbade jag länge och efter det var vi på musikskolans föreställning på Bryggaren där Jennie uppträdde. Så duktig så! Igår jobbade jag bara halvdag så när det var färdigjobbat gjorde Jonas och jag lite ärenden på stan, fikade hemma hos mig och sen blev det som sagt Valborgsfirande framåt kvällen. Idag, innan frukost, tog vi en joggingrunda i Skogshagaspåret. Kan man börja dagen på bättre sätt?

Nu ska vi snart iväg och fika hos Linda för att fira lilla Saga som har fyllt sex år. Det ryktades om blåbärspaj, gott!


RSS 2.0