Rastlös

Idag var min plan att bara vara hemma och få en lugn onsdagskväll. Jag brukar känna att det är skönt att ha en kväll utan planer, åtaganden och träning. Så jag åkte hem dirket efter jobbet... och nu sitter jag är med myror i baken. Superrastlös och träningssugen! Är det så här det känns att vara träningsberoende? Jag får nog se till att ta mig ut på en promenad så känns det nog lite bättre. Först var det bara den där deklarationen...


Not far away





Vilket underbart väder det har varit idag, runt 20 grader och sol! Jag fick den där härliga känslan i kroppen att sommaren snart är här. Och som jag längtar!

Dessvärre har jag inte kunnat njuta så mycket av det fina vädret då jag har jobbat den större delen av dagen. Som tur är hörde jag att det ska hålla i sig och dessutom bli ännu varmare, det gillar vi! Vore perfekt om vi får fint väder på valborg, då vankas nämligen grillning! Efter jobbet blev det mat hos farmor och sedan ett cykelpass på Träningsvärk1. Ikväll blir det nog en promenix, lite mys i soffhörnet och lite kvällsläsning.

Kram på er!


En bra dag

Åhh söndagen har varit bra! Soligt och varmt väder, härligt sällskap, smarrig lunch, promenerande och glasspremiär i hamnen. Jag gillar't. Vid lunchtid cyklade jag till Matilda där hon, Micha och jag fixade mat. Det blev kycklingröra, grönsaker och bagels (okej, rostat bröd för vi hittade inga bagels på Willys... men vi kan låtsas att det var det) i äkta People-anda. Det var gott såklart. Sedan skulle Matilda och jag ta en fika, men istället bestämde vi oss för att passa på att gå ut i det fina vädret och äta glass. Det blev varsin McDonaldsglass med chokladsås på en bänk nere i hamnen.

Nu är jag nyss hemkommen från en härlig långpromenad med mamma och Dica. Jag ska straxt gå in i gårdshuset och inleda min tv-kväll i soffhörnan med en kopp kaffe och något gott att knapra på.


Botvid växer så det knakar!



Inte helt fel en dag som denna



Lina kom förbi och fotade




Det var min dag det, hoppas ni också har haft en fin söndag!




Solisar

Fina solglasögon på Gina Tricot som som jag ska titta närmare på nästa gång jag är där. 79 kronor och de blir dina eller mina.



Look for the details








Dagen idag har varit bra, det är mysigt att vara med familjen. Jag är ju inte i Västervik så ofta på helgerna och i veckorna jobbar jag mest hela tiden. Dock saknar jag Jonas. Det är tomt utan honom på helgerna, det är ju då vi brukar ses. Längtar till nästa helg då jag får pussa på honom igen.




Födelsedagsfirande

Hej! Urusuelt bloggande för min del den senaste tiden, ledsen för det. Dock måste jag säga att det är nog så det kommer att fortsätta, jag har helt enkelt inte tiden till det. Dessutom är det som ni förstår ganska rörigt hemma hos oss pga. renoveringen. Jag hoppas att ni ändå uppskattar ett inlägg då och då och att ni fortsätter att kika in här.

Idag fyller lillasyster år. Stort grattis gumman! Vi började dagen med skönsång och presenter, sedan blev det en härlig joggingtur med hela tjejskaran i familjen. Efter motionsrundan blev det frukost utomhus, storstädning i mitt rum, dusch, lite mer städning och sen Skype-samtal med Jonas. Snart ska jag fixa lite inför att släkten kommer hit på kalas, ska bli skoj att träffa dem.






Hoppas ni får en riktigt fin lördag! Kram



Shoes on my wish-list

Riktigt tjusiga sandaler från Ellos!

Jag börjar bli riktigt sugen på att shoppa sommarkläder nu, funderar starkt på att slå till på dessa. De bryter av lite i skosamlingen då det är svart som hägrar däri. Dessutom har jag hört att det återigen finns en rabattkod som ger 50%, ska nog ta och leta fram den.


100421

Hej onsdag! Sitter och tittar på Draknästet och försöker blogga samtidigt. Idag blev det mat hos farmor och Bosse efter jobbet, spagetti och köttfärssås blev det. Gott som vanligt.


Försökte läsa in mig lite på deklarationen förut, men Missan gjorde det bekvämt för sig mitt på. Smidigt.


Inte en vanlig syn att hon är kelig, vi brukar diskutera om det är schizofreni som ligger bakom.

Om en stund blir det en promenad med mamma och sedan True Blood på tv. Tjing!




Den tjugonde april

Hej! Det blev visst inte så mycket bloggande ikväll. Jag har verkligen inte tid till det i veckorna, synd men sant. Jag jobbar länge, sen är det träning eller annat som tar upp tiden. Ikväll har jag tränat core och cykelpass, vilket jag gillar massor numera. Är det våren som gör mig mer motiverad tro? Efter träningen har jag suttit här och betalat räkningar, pratat med Jonas på Skype (han är mobillös för tillfället, mellan två abonnemang) och läst bloggar. Ändå blir det bara ett tråkigt inlägg med en massa babbel. Men alltid något.

Vi får se om resten av veckan bjuder på mer tid. Nu ska jag fixa lite inför morgondagen och sen är det läggdags.

Nattinatti!

Memento

Jonas har kommit på att man borde se alla filmer topp 250 på IMDB. Imorse såg vi en av dem; Memento.



Filmen handlar om en kille som lider av en annorlunda form av minnesförlust, han har inget kortminne och glömmer bort personer han träffar, saker han gjort och i princip allt bortom femton minuter. För att minnas tar han hjälp av fotografier, anteckningar och tatuerar in saker på sin kropp. Under filmens gång får man följa honom när han letar efter en person han ska hämnas på.

Jag kan verkligen rekommendera er att se den!



100418

Hej vad det går! Söndagen närmar sig slutet och en ny vecka står på tur. Igår hade vi en mysig kväll med Josse och Erik. Vi såg på film (The Usual Suspects), gottade oss, spelade "Med Andra Ord" och pratade. Det blev inte så jättesent, men jag har ändå varit lite trött idag. På förmiddagen idag såg vi på en bra film och gick en skogspromenad. Sedan åkte vi ut till Örtomta och hälsade på. Det blev lek med Arvid och fika. Nu är Jonas iväg på rep, men han kommer hem om någon halvtimme och då ska vi laga mat. Det blir färsk pasta och lax i ugnen. Lax har verkligen blivit en favorit när det gäller maträtter för mig.


Josse och Erik mitt i spelets gång




En riktigt skön promenad i Rydsskogen



Sen blev det lego och bilar med den här lille grabben


Ännu en härlig helg i Linköping alltså. Ni kanske förstå att jag längtar en aning till hösten då jag kommer att flytta upp hit igen och komma tillbaka till det kära studentlivet. Men ikväll ska jag tillbaka till viken igen, jag tar en sen buss dit så jag anländer lagom till läggdags.


Lördagssysslor

Hej lördag!

Idag hade vi tänkt åka till Norrköping en sväng, men imorse när det var så gråtrist utanför fönstret hade vi inte alls lust. Dessutom var tanken att vi skulle hälsa på min faster och kusin, men det skulle bli för sent. Istället blev bakning och bio dagens sysselsättning. Jag surfade runt inne på dagensmuffin.se och hittade ett smarrigt recept som jag satte igång med. Därefter blev det en lunch på Jonas favoritställe Hakepi och sedan Avatar på bio. Bra och häftig film, hade dock varit ännu häftigare att se på 3D.



Nu ska vi fixa mat och sedan kommer Josse och Erik hit. Glad lördagskväll!

Min fredag



Lunch på Ikea


Mätt, belåten och fundersam






Hemma igen. Fika, lite styr i lägenheten, nya gardiner, pianospelande, serier, matlagning.


Tacos till kvällsmat. Så Ska det Låta, House och Lost - kvällens underhållning. Fredagsmys.

En lugn härlig dag som vi nu ska avsluta med några skedar Ben & Jerrys glass.


A couple of days back in time

Hej hallå! Nu har jag tagit helg. Jag är nämligen ledig idag så jag tog bilen upp till Linköping igår efter jobbet. En vanlig helg; fredag kväll till söndag, är över så fort så då tog jag ut en semesterdag för att få lite mer tid med Jonas. Skönt med långhelg.

Jag har haft två härliga kvällar med trevligt sällskap. I onsdags var jag hemma hos Matilda där vi såg på New Moon och åt kladdkaka. Igår kväll, nyligen anländ till Linkan, bjöd jag hem Maria och Hanna på fika. Det blev bröd att värma i ugnen, te och vindruvor.



Nu ska vi åka ut till Ikea och äta lunch.

Kram på er!


I have a good feeling about it

Det blev träning idag, ett cykelpass på 50 minuter. Jag känner att träningen börjar bli en del av vardagen, det är skönt när det blir så, när man inte drar sig för att gå dit. Motivationen smyger sig sakta men säkert på, yay!

Jag har fått hem lite nya grejer i dagarna. Igår kom ett paket från H&M (saker som inte funnits i lager innan och legat och väntat på att få åka hem till mig). Däri var det två halsband, en träningstopp i leopardmönster och en turkos ring. Härligt med lite nya accessoarer! Dessutom kunde jag hämta min parfym idag som jag beställde från parfym.se. Väldigt snabb leverans och betydligt bättre pris är i butikerna.






Nu ska jag ta kväller. Det blir duschen, tv:n och förhoppningsvis kommer jag i säng lite skapligt.

Tjillevippen!

100413

Hej på er! Tisdag idag och dagen känns helt okej, vanlig liksom. Vädret är bra, kunde varit bättre. Men det är torrt och ljust utomhus och det får vi vara nöjda med. Igår blev det core och box på Träningsvärk1 med Malin. Jag är lite stel i kroppen idag så träningen gör sig påmind. Jag har inte bestämt mig, men ikväll blir det eventuellt ett cykelpass. Beror på tiden, jag ska nämligen äta middag hos farmor och Bosse efter jobbet.

Nej, nu är det lunch. Det blir pizza från helgen. Sen ska jag hämta paket på Citybutiken, min parfym har kommit!


Det är vår utomhus, så efterlängtat och härligt!

En promenaddag

Oj vad klockan rusade iväg ikväll då! Jag som måste sova tidigt eftersom jag ska ta bilen hem till viken imorgon bitti, måste ju åka med marginal dessutom då jag ska jobba. Måste bara (blogga) som det heter...

Idag har jag promenerat över en mil tror jag, vilket får stå för helgens motion. Först gick Jonas och jag till stan och sedan hem igen. Vi passade på att ta en fika med chailatte i solen. Härligt när man kan fika ute! Sedan styrde vi lite hemma innan det var dags för nästa promenad. Jag mötte upp Josse och så blev det en runda i Rydsskogen. Därefter handlade vi lite på Hemköp och gick hem till oss och lagade god mat. Det blev rotfruktsgratäng, kyckling och sallad. En bra dag.






Just det, läggdags var det. Sweet dreams!


En härlig söndag

Hej söndag! Vad härligt att solen är framme dagen till ära. Igår var det ju verkligen världens tråkigast väder. Idag blir det en lugn och skön söndag. Jag ska passa på att njuta av solen, kanske ta en joggingtur, träffa Josse över en långpromenad och sedan laga mat med henne. Vi har inte riktigt tagit tag i dagen än, men ska göra det alldeles snart. Måste bara diska först, suck. Morgonen/förmiddagen har bjudit på en god frukost och ett avsnitt av Lost.



En riktigt svensk frukost? Smörgås med ost, kaffe, apelsinklyftor och fil med flingor. Gott!

Vi bestämde just att det blir en promenad till stan och en fika därnere. Söndagsperfektion!

Sex And The City 2



Biopremiär den 28:e maj så boka in det i kalendern! När jag ser trailern blir jag sugen på att köra igenom alla säsonger ännu en gång!


Lördag

Hoho! Jag är uppe i Linköping den här helgen. Skönt att komma bort från renoveringen ett par dagar, och såklart alltid mysigt att få umgås med Jonas. Idag har vi varit ute i Tornby på Ikanohuset. Jag var inte ute efter något speciellt i klädväg, och kom heller inte hem med något sådant. Däremot var det mid season sale på Hemtex så där köpte vi lite saker till lägenheten. Bra att passa på att handla sånt när det är rea. Efter att ha gått i affärerna blev det lunch på Sannes Coffee och därefter en sväng till Skopunkten innan vi åkte hemåt. Jag fick med mig ett par vår/sommarskor därifrån faktiskt.


Söt blus på Bik Bok, men inte riktigt jag




Till lunch blev det kycklingspett för mig och kababtallrik för Jonas


Rosa handdukar till badrummet


Skor från Skopunkten


Två höga ljusstakar att ställa på golvet

Ikväll blir det hemmagjord pizza, degen är på jäsning och nu är det dags att fixa fyllningen. Gott ska det bli! Sedan blir det filmmys.



Något nytt

Den här torsdagen har gått ovanligt fort, trots en arbetsdag på nära 10 timmar har tiden sprungit iväg. Men visst är det så det ska vara!? Nu är jag i alla fall hemma mitt i renoveringsprojektet. Ni skulle se vår nedervåning nu, jag får nog ta och lägga in en bild på det en dag.

Gissa vem som fyndade en söt blommig sak igår? Jo det gjorde jag! En klänning, precis vad jag var ute efter, för en hundrig på Lindex!



Love it!

Nu ska jag stoppa något i magen och hjälpa mamma med lite hushållning. Ha en trevlig kväll söta ni! Kram



Blommig secondhand

Jag tycker den här tjejen klär sig så himla fint! Jag blir sugen på att vandra in i närmaste secondhandbutik och fynda söta blommiga vintageklänningar när jag läser hennes blogg.


Kika in på hennes blogg vettja!

The perfect shoes



Åhh så fina. Jag går i Acne-tankar. Det är dem perfekta vardagsskorna och fungerar dessutom kanon en utekväll. Dock bör de vara helt felfria på alla håll och kanter för att jag ska köpa skor för tre tusenlappar. Men som sagt, fina är dem.

Efter träningen

Nu var veckans första arbetsdag avklarad, härligt med kortvecka. Efter jobbet blev det en snabb sväng hem och sen iväg till Träningsvärk1 där jag körde all in på cykelpasset. Som sagt börjar jag verkligen trivas i cykelsalen! Nu har jag ätit lite och tittat på "Halv Åtta Hos Mig". Jag slängde ihop en enkel mix av nyttigheter när jag kom hem, det blev ägg, makrill, grönsaker och en knäckemacka med ost och gurka.



Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan ägna resten av kvällen i tv-soffan. Tjiing!


Dagens

Idag började Jonas och jag dagen med en joggingtur. Vi sprang min vanliga runda runt Ekhagens golfbana som faktiskt var i mycket bättre skick än jag hade väntat mig efter all snö. Riktigt härligt att vara igång med joggingen, jag ska försöka hålla det uppe och ta mig en tur någon gång i veckan. Efter joggingturen blev det frukost, dusch och sen vidare på lunch och fika med tjejerna. Vi gjorde en god sallad och sedan marängsviss till efterrätt. Botvid var på toppenhumör och vaken nästan hela tiden vi var där!







Jag svängde förbi på släktkalas efter vårt tjejhäng, min kusin Alice har nämligen fyllt år. Resten av kvällen kommer att spenderas hemma med familjen framför tv:n.

Jonas har åkt tillbaka till Linköping, vilket känns lite deppigt. Men förmodligen ses vi nästa helg igen så jag behöver inte sakna honom så länge.

Trevlig kväll!



En bra påskhelg

Nu är påsken över för den här gången. Det har varit riktigt skönt att vara ledig dem här dagarna. Det känns faktiskt som att jag har hunnit med att träffa både kompisar och släkten och det har verkligen varit supertrevligt!

Här kommer några bilder från gårdagens påskmiddag hos farmor och Bosse. Maten var underbart god, som alltid när farmor har stått i köket.














Efter besöket hos farmor och Bosse var det dags att åka videra till nästa påskmiddag; med Jonas familj. Där bjöds det på påskmat, men jag var väldigt mätt så jag kunde inte äta så mycket. Kvällen ägnades sedan åt att se den senaste Harry Potter med Jonas och Jennie.


Tovehult

Idag var Jonas, Jennie och jag ute vid Tovehult och fikade. Mysigt ställe.










Det kommer bli fler besök därute nu i vårdagarna.



Härliga dagar

Goddag på er! Jag har visst fullt upp i dessa påsktider så det har inte blivit så mycket bloggande som jag hade tänkt. Men för tillfället stormtrivs jag med att ha fullspäckade dagar bland nära och kära. Jag är nyss hemkommen från mormor där vi har varit och ätit kalkonmiddag. Men snart ska jag göra mig iordning för kvällen och nya trevligheter.

Igår kväll blev det först mat med Jonas familj och efter att ha slappat i tv-soffan framför "Så Ska Det Låta" gick vi till Coffe och Sebbe på spelkväll. Team Teresia & Coffe vann Brainstorm, medan det inte gick lika bra för mitt lag i Europaspelet.





Långfredagen

Jag är precis hemkommen från ett hårt cykelpass på Träningsvärk1. Jag börjar faktiskt gilla cykel mer och mer, det är liksom skönt att ta ut sig och ge allt där i cykelsalen. Självklart påverkar instruktören väldigt mycket också, tjejen som höll i det idag var riktigt peppande.

Idag på förmiddagen tog Jonas och jag en promenad efter frukost. Sedan åkte vi, tillsammans med Jennie, till Lager 157 där jag köpte en tunika/kofta och ett halsband. Jonas köpte desto mer; tre par jeans, en tröja och några t-shirts. Det är inte ofta han shoppar mer än mig, hehe.




Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får jag se vad resten av kvällen har att bjuda på. Det var prat om häng med Jonas kompisar så det är mycket möjligt att det blir så.

Trevlig fredag och glad påsk!!


Torsdagskvällen

Igår var vi som sagt hos John, Matilda och Botvid. Det blev gos med lillkillen, en promenad i det sköna vädret, Gustopizza och sen lite slappande framför tv:n och kaffe. En mycket trevlig kväll!









G'night thursday

Ledsen för jättedåligt bloggande den här veckan. Jag skyller på tidsbrist, storrenovering hemma och en gnutta omotivation. De kommande lediga dagarna lovar jag dock en bättring på den fronten. Jag sitter hemma hos Jonas och har just plöjt igenom ett antal bloggar, men nu är det nog sängen nästa. Ikväll har vi haft en jättetrevlig kväll hemma hos John, Matilda och Botvid. Jag återkommer med några bilder imorgon!
Godnatt fina ni!

RSS 2.0