Mysiga kvällar

Torsdagen är så gott som över och det är bara minuter kvar in på fredag, oj vad veckorna går fort! I och för sig är det väldigt skönt med tanke på att ju snabbare arbetsveckan går desto fortare kommer helgen. Tyvärr är ju helgerna också över lika fort... Det gäller att ta tillvara på den lediga tid man har, dvs. helger och kvällar, och det försöker jag göra så gott det går.

Gårkvällen avsattes för tjejkväll med Josse, Matilda och Micha. Josse och jag möttes upp tidigare och tog en promenad. Vi hade planer på att sätta oss vid Löga och äta pizza, men när vi var ute och gick började molnen bli allt mörkare så vi bestämde oss för att bege oss till Matilda istället. Det blev Kebabpizza och Sveriges special (såklart), vilket smakade gudomligt då jag inte har ätit Västervikspizzan på väldigt länge och dessutom kurrade magen efter mat ganska så mycket. Vi satt och åt och pratade fram 22-tiden. Det är så skönt att prata ut med sina vänner och känna att de alltid finns där, det känns så mycket bättre efteråt.

Idag har det i vanlig ordning varit jobb på schemat. Därefter åkte jag hem och gjorde pastasallad med kyckling, soltorkade tomater och färskostsås som jag och Jonas skulle ha som picknick. Vi tog bilen och åkte ut till Händelöp där vi satte oss på klipporna och åt och hade det mysigt. Tyvärr hade algerna letat sig dit så något bad blev det inte. Istället åkte vi till Lögarbergen och självklart tog jag mig ett kvällsdopp där. Det var en jättehärlig kväll med solnedgång och riktigt varmt och skönt i luften. Det är verkligen tropisk värme just nu (jag tror man brukar kalla det så när det är över 20 grader på kvällarna), vilket är underbart skönt. Det är perfekt för mig som jobbar om dagarna för då kan jag njuta av kvällarna desto mer.



Nehepp, nu är det läggdags för mig. Imorgon är veckans sista arbetsdag och sen är det heeelg!
God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0