Helgen på Ronneby Brunn

Helgen i Ronneby var toppen! Vi gav däremot upp planerna på att åka en sväng längst Blekingekusten, vädret var ju inte jätteroligt. Men att gå på spa och bara njuta av varandras sällskap var precis vad vi behövde. Här kommer några bilder från helgen.



Vi åt tunnbrödsrullar på en rastplats


Väl framme på hotellet gick vi nästan direkt till spat där vi badade i badtunnor utomhus, ångbastade, bubblade i bubbelpool och bara njöt i den tempererade poolen eller satt och pratade i vilostolarna. Riktigt avkopplande.






På kvällen åt vi en underbar sommarbuffé i restaurangen.



Vi gick en promenad i den fina Brunnsparken efter middagen. Det fanns fint upplystra träd så jag lekte lite med kameran. Visst ser det ut lite som en målning!?


Vi började såklart söndagen med en finfin frukostbuffé på hotellet, så gott!



Det blev tyvärr inte så många kort på själva parken, det duggade hela söndagen nämligen.

Vi checkade ut klockan 11 igår, men vi kunde vara på spat hela dagen ändå. Både Jonas och jag hade bokat en halvtimme floating (ni vet när man ligger som i en "bubbla" med extremt salt vatten där man känner sig tyngdlös) på förmiddagen. Det var riktigt härligt! Vi var även i den övriga spadelen innan vi åkte därifrån runt 15-tiden. På hemvägen stannade vi till på Ikea i Kalmar och käkade middag. Det var så smidigt eftersom Ikea ligger precis intill E22:an. Sedan, väl hemma i viken, blev det filmkväll hos Jonas.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0