Gaahhh... ska jag?

Okej, jag erkänner. En liten osanning smög sig in i förra inlägget. Eller kanske var det en lögn för mig själv, en förnekelse, ett hopp om att jag kan motstå shoppingens begär... Vad det än var så är det faktumet att jag blev lite kär svårt att motbevisa. Jag blev lite kär i klänningen. Det kan vara så att jag kommer att köpa den. Ska jag?


Hur snygg är den?


Men vilken ska jag välja i så fall? Den som tilltalar mest är den svart/vita, tror jag... Råd tack!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Isåfall den svartvita tycker jag nog, lite party klänning! ;> Hur mycket kostar den?

2009-02-26 @ 18:11:37
URL: http://jennieth.blogg.se/
Postat av: jennie

Det låter bra! Jag har faktiskt inte beställt något från H&M än, har inte hittat nåt... Men den lila vita var lite fin ;> men det blir ingen, jag väntar med att slösa pengar. Är skyldig mamma 800 så den här månaden blir fattig, plus ev Barcelona och om man inte får något sommarjobb... Ska iaf försöka spara, det skadar inte.



Det känns som om det är en månad kvar till 18, men idag sa mamma att det bara var två veckor! just nu tänker jag bara positivt, men om jag tänker efter så har det sina nackdelar att bli myndig! ;/ Jag kan nog inte gå ut på krogen så mycket nu i början. Jag är den första av kompisarna som fyller, men jag har ett par som är 18 iaf och sen så tar fritidsaktiviteterna över några helger, men jag hoppas jag kan ge mig ut lite och att jag hittar några kompisar. Den 14 vill jag iaf ge mig ut! :D

Jag önskar mig massor av saker. Jag har sagt typ allting till Jonas, men han minns väl inte. Dyra saker hehe, men också lite småsaker. Kommer inte på såhär men mamma vet nog det mesta :)



Kramar!

2009-02-26 @ 21:30:55
URL: http://jennieth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0